Emrecigim geçmiş olsun dün seni aramadım telefonu açmaktan yorulmuşsndur diyerek Banu ile konuşmuştum sonra yanına gelicektik hastaneye Helim aradı çıkmışlar iyimiş bi şeyi yokmuş dedi bende zanetimki Erayın düşüşleri gibi bi şey yaşadın ama şimdi resimleri görünce korktum dogrusu çok geçmiş olsun
geçmiş olsun emrecim.. ucuz atlatılmış.. belli .. sende bişey olmaması güzel sonuç.. öpüyorum yanaklarından kardeşim
emrecim şimdi gördüm geçmiş olsun
gerçekten sende birşey olmaması çok sevindirici
umarım son kazan olur
bu arada umarım hatan hakkında ders almışsındır diye düşünüyorum motosiklette ayna denen birşey var kardeşim süs diyemi takmışlar onu oraya (=
biraz şakayla karışık oldu ama herkese ders olsun bu olay bence :cat:
Emre görene kadar ben bir ön cevap vereyim İlkaycığım,
inan o motora, o aynaları süs diye takmışlar,
zaten motorun kendisi oyuncak gibi :bounce: :mrgreen: :queen:
Banu'cum evet öyledir belkide ama zaten pek sağlıklı olmayan bir motorla daha dikkat etmek gerekli.
emrecim şimdi gördüm geçmiş olsun
gerçekten sende birşey olmaması çok sevindirici
umarım son kazan olur
bu arada umarım hatan hakkında ders almışsındır diye düşünüyorum motosiklette ayna denen birşey var kardeşim süs diyemi takmışlar onu oraya (=
biraz şakayla karışık oldu ama herkese ders olsun bu olay bence :cat:
ayna 2 şerit öteyi göstermiyor kardeşim :mrgreen:
o resimdeki niyetim biraz o birazda arkadaşlarımın merakını gidermek amaçlı beni orda ayakta görmeleri üzücü olan kazamda bi nebzede olsa rahatlamalarını sağlamıştır umarım, arkadaşımın kaza haberini aldığımda insan görmeden rahat edemiyor haliyle. .
zaten mantıken 2 şerit ötesini görebilmen için yapılmış bir icat değili hemen sağ ve sol şeridini görebilmen gerekli :mrgreen: