EMRE kardeşimiz bugün ufak bir kaza geçirmiş.

emre kardeş geçmiş olsun ne diyim kazayı bende iyi biliirm başımdan çok geçti:( böyle bir kazada sana birşey olmaması süper bişi verilmiş sadakan varmış

Emrecigim geçmiş olsun dün seni aramadım telefonu açmaktan yorulmuşsndur diyerek Banu ile konuşmuştum sonra yanına gelicektik hastaneye Helim aradı çıkmışlar iyimiş bi şeyi yokmuş dedi bende zanetimki Erayın düşüşleri gibi bi şey yaşadın ama şimdi resimleri görünce korktum dogrusu çok geçmiş olsun

telefon trafiği bitmedi gerçekten eray gibi olamam adamın ayda en az 4 atarı var :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 ----------

geçmiş olsun emrecim.. ucuz atlatılmış.. belli .. sende bişey olmaması güzel sonuç.. öpüyorum yanaklarından kardeşim

sağolasın cem bir musubet bin nasihattan iyi geliyor ben musubeti yaşadım nasihatlar bitmiyo kanka. . :wiinkk:

Yanımızda olup, bizi yanlız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz, iyiki varsınız... :rendeer:
Böylesi büyük bir kazayı çok çok hafif atlattı, Allah Emre' yi bize ( bana ) bağışladı... ::138: ::melek02: :joker:

emrecim şimdi gördüm geçmiş olsun
gerçekten sende birşey olmaması çok sevindirici :)
umarım son kazan olur

bu arada umarım hatan hakkında ders almışsındır diye düşünüyorum motosiklette ayna denen birşey var kardeşim süs diyemi takmışlar onu oraya (=
biraz şakayla karışık oldu ama herkese ders olsun bu olay bence :cat:

umarım son kazan olur

bu arada umarım hatan hakkında ders almışsındır diye düşünüyorum motosiklette ayna denen birşey var kardeşim süs diyemi takmışlar onu oraya (=

Emre görene kadar ben bir ön cevap vereyim İlkaycığım,
inan o motora, o aynaları süs diye takmışlar,
zaten motorun kendisi oyuncak gibi :bounce: :mrgreen: :queen:

Emre görene kadar ben bir ön cevap vereyim İlkaycığım,
inan o motora, o aynaları süs diye takmışlar,
zaten motorun kendisi oyuncak gibi :bounce: :mrgreen: :queen:

Banu'cum evet öyledir belkide ama zaten pek sağlıklı olmayan bir motorla daha dikkat etmek gerekli.

Geçmiş olsun kardeşim . Otomobilin yanında seni ayakta görmesem sağlıklı olduğuna inanmıyacaktım

Geçmiş olsun arkadaşım ALLAH korumuş beterinden saklar umarım saglıcakla kal

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun allah bir daha göstermesin aman dikkat

umarım son kazan olur

ayna 2 şerit öteyi göstermiyor kardeşim :mrgreen:

o resimdeki niyetim biraz o birazda arkadaşlarımın merakını gidermek amaçlı beni orda ayakta görmeleri üzücü olan kazamda bi nebzede olsa rahatlamalarını sağlamıştır umarım, arkadaşımın kaza haberini aldığımda insan görmeden rahat edemiyor haliyle. .

resimdede görsek farketmiyo bizim için zaten....evine gelip elimizle inceliyoz olmuşmu olmamışmı diye...

gittik baktık sağlam iş görür:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:59 ----------

zaten mantıken 2 şerit ötesini görebilmen için yapılmış bir icat değili hemen sağ ve sol şeridini görebilmen gerekli :mrgreen:

len ne adamsın ilkay ya....ayna neyapsın len aynalar arkadan yandan gelen aracı gösterir..

emrenin çarptığı araç hem önunde hemde duruyo yani....:p:p

geçmiş olsun ama son resim güzel. kazaya rağmen yüzünün gülüyor olması herşeye bedel bence...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar