Arkadaşlar ayrı ayrı alıntı yapamayacağım herkese çok teşekkür ederim. Arayan soran yanımda olan ve yazanlar iyi ki varsınız.
Kaza ciddi bir kaza gerçekten, sıfır frenle emniyet şeridinde duran arabaya patladım, hızımı hatırlamıyorum sanırım 50-70 arası olmalı, kazadan sonra bir müddet şok halindeydim kendime geldiğimde, ne nasıl olmuş yavaş yavaş idrak ettim.
Merak eden arkadaşlar için olayı yazayım;
resimlerde görüldüğü üzre arabanın durduğu yer bariyerden sonra ki üçgen emniyet şeridi,
e-5 edirnekapı istikametinden, cevizlibağ kavşağına yaklaışık 500 m kala meydana geldi.
Üç şeritli yolda trafik 40-50 ile seyir ederken, yan yolun boş olduğunu gördüm orta şeritte gidiyodum ve sağ şeritte bir boşluk bulduğumda (trafik olduğu için sağ şeritteki araçlar duran aracı görmemi engelledi) kafamı sağ arkama çevirip yan yoldan araç geliyomu diye bakarken önüme dönemeden patladım her ne sebep olursa olsun kazanın suçlusu benim.
Dikkat etmeliydim biraz daha yavaş olmalıydım şuan ahlanıp vahlanmıyorum ucuz atlatılan her kaza tecrübedir , aracın orda olmasıda ne kadar doğru tartışılır bir anda hayat değişebiliyor giden gelmiyor burada olduğum için sağlıklı olduğum için çok şanslıyım herkesin tekeri düz bassın. .