ARkadaşlar merhaba sizlere bir konuda danışmak istiyorum motorumla 2004 model honda cbr 600 F sport takasına girdim. bu motor ile cbr 600 F arasında ne gibi farklar mevcut? birde motoru kontrol ettirirken nelere dikkat etmem gerekiyor? Bu motorların ederi ne civardadır bahsedildiğine göre motor temiz ve 12000 kmde sadece arka lastik istiyormuş fiyatını bilen varsa çok sevinirim.
NOT : Forumun tümünü okusam belki bütün bu sorduklarıma cevap bulabilirdim ama hak verirsiniz ki çok acil bir durum söz konusu o yüzden aspirin tedavisi lazım tüm cevaplayanlara teşekkür ederim şimdiden.
İyi günler...
İkisi arasında çok fazla fark yoktur.
F-Sport'un arka kuyruk dizaynı farklıdır, bir de ön dişli 16 yerine 15 diştir.
Motor mekanik aksamları tamamen aynıdır.
F-Sport'un piyasasını bilmiyorum açıkcası piyasada fazla olmadığından, ama 600F ile aynı düşünerek mukayese et sen.
Arka lastik fiyatı ortalama 400-900 TL arasında değişir.
Motoru kontrol ettirirken özellikle motorun sesinden iyi anlayan bir ustaya götür, iyice dinlesin.
Motorun bakımları zamanında yapılmış mı, değişmesi gereken parçalar zamanında ve orjinaliyle değişmiş mi, şaseye etki edecek bir kazası var mı, bunların hepsini öğren.
Bir de bana da km. si çok düşük geldi modeline göre, mutlaka orjinal olup olmadığını öğren.