Performans iyi sorun yok saol abi :rendeer:
6000 binde bir diye biliyorum ery.
Bu performans bujilerimi Ne Varmış Onlarda fark ne oluyor bilgin varmı ?
Performans iyi sorun yok saol abi :rendeer:
6000 binde bir diye biliyorum ery.
Ybrnin bujisi kaç kmde değişmeli ve hangi bujiyi öneriyorsunuz acaba ?
Bu bujilere bakıcam teşekkürler:cat:ben denso kullanıyorum japon malı memnunum...
piyasada hgk ve champion da bulabilirsin.performans bujilerinin çok işe yarayacağını sanmam motorun performansı ne ki buji naapsın ona...
Hayırlı olsun bende bu hafta içi tekrar aLıcağım Notor işi 35 Tl olması gayet iyiArkadaşlar 3 yıl kullanıp 23000km yol yaptığım YBR'mi bu gün sattım.
gelen kişi motora söyleyecek fazla birşey bulamadı,fiyat kırmak için orasına burasına biraz çamur atsada:mrgreen:
daha temizini bulursan hemen git al dememle söylemlerinden vaz geçti:wiinkk:
bilginiz olması açısından
Noter satış tutarı 35 tl...
aracın noterdeki bedeli 2103 tl... (2006 model için)
hepinize motorunuzla mutlukluklar dilerim.:rendeer:
Alıcağın buji yi banada söylersen sevinirimcevaplarınız için teşekkür ederim 6000 kmye geldim zaten :mrgreen: yarın iyi bir buji araştırıyım
Arkadaşlar 3 yıl kullanıp 23000km yol yaptığım YBR'mi bu gün sattım.
gelen kişi motora söyleyecek fazla birşey bulamadı,fiyat kırmak için orasına burasına biraz çamur atsada:mrgreen:
Arkadaşlar 3 yıl kullanıp 23000km yol yaptığım YBR'mi bu gün sattım.
tam olarak terciğimi yapmasamda gt250 cometten yanayım,temizini bulmak zor,bakınıyoruz.hayırlısı olsun babaçi...sen, sedat... herkes birer birer ybr sini satıyor hayırlara vesile ola
aslında ben de düşünüyorum satmayı elime biraz para geçse 250cc ye geçicem...
sen yine motor almayı düşünüyorsun değil mi? tercihin ne olacak?
abi hayırlı olsun diyelim..gt250 düşünüyormussun... bende gt 250r arayışı içindeyim....
bu arada ben orjinal bujisi ybr nin kaç km dayancak diye sökmeyip yedek buji ile geziyorum..9200 de halen sorun yok...
Arkadaşlar , motorun daha önce direksiyon yatak takımını komple Taiwan malı yan sanayi bi ürünle değiştirdim ama sürekli ayarlamalar yapıldığı halde direksiyonda hala boşluk var ve 60-70 km/s hızla giderken ellerimi bıraktığımda 2-3 sn sonra direksiyonda titreme başlıyor ne yapmalıyım ; orjinal yatak seti alsam sorunum çözülür mü?
Ayrıca babaçi ve Sedat hakkınızda hayırlısı olsun cc büyütünce izlenimlerinizi paylaşın bizle zira aradaki farkı bende çokca merak ediyorum..
Mavi park lambası.
![]()
Şu dandik dışı mavi ampullerden
![]()
Dörtlü flaşör taktıran var mı...?
Şöyle güzelce anlatsa da öğrensek