teşekkür ederim sağolun, mete_han adlı arkadaşı razı edebilirsem onu kesmeyi düşünüyorum, maşşallah baya bi besili, tüm mt sebeplenir ondan![]()
Onun eti yenmez..Mundardır o.... :cat::cat::cat::cat:
Buldum...
Horoz u keselim.... :queen::queen::queen::queen:
bizim çomara yediririz o zamanhoroz u kesemeyiz sonra kim bize teknik bilgi verir
hem fransa ile diplomatik kriz çıkar
![]()
Yook yok keselim suyuna şehriye salar bir kaşıkta salça katarırız üzerine de yumurtalı maydanozlu bir terbiye yaptıkmı,yanınada durgun hafif bayat ekmek ooooof of bu çorba harika olacak fakir fukara garip gureba doyacak.
Sonra etlerini didelim tereyağlı pilav üzerine servis edelim,tabağın kenarına da bir kaşık kaymaklı yoğurt koydukmu.................
Eeeee kemiklerinide kellesiyle,işkembesiyle kaynatalım bol sirke sarımsakla servis edelim ooooofff off.
Hastaya şifa,batna cila,göze fer BU ÇORBAAAAAA.
Yanlış anlaşılmasın horozu değil büyük başı keselim kalabalık milletiz horoz yetmez.:queen:
tmm abi 10 kişi üstüne çullanıp indirelim mete yimillet et yesin :mrgreen: billuriyesini kedilere vericem ama :mrgreen:
Düğün çorbası varmış :mrgreen: Lakin Pandaların nesli tükeniyor..
abi tükensin ya bi dahamı gelicez dünyaya ölmeden bi panda çorbası içelim ooooh canıma minnet![]()
Google ye panda çorbası yazdım bu linki veriyoooo.:queen::queen::queen:
Kriz dönemi tamda yaratıcı fikir:cat:
Kimse duymadan isim hakkını alalım sonra satarız Maggi mi olur Knor mu olur Ülker mi olur...:queen::queen::queen::queen:
Ulem buralari kontrol etmiyoz diye az daha çorba yapacakmisiniz bizi.
Allah'tan istihbarat birimim saglam.
Ihtiyarin tarifini okurken tuylerim diken diken oldu.
Neyseki pandadan bahsediyormus.
bi kaç gün siteye uğrayamadık hemen dedikodumuz yapılmış...
Emin abi geçmiş olsun bayılmanın arkasını bırakma tam nedenini öğren!
ne olcak ki bu emün biraz nazlı bi oğlan...yağız ama haşin değil...kız gibi çocuk derler ya o hesap...mıymıy biridir...