Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
haklısın dostum işte yakışırmı falan diye düşündüm ama aydınlatması iyi değilse almayacağım :cat:motorun çok temiz görünüyor maaşallah:rendeer:
fazer yazısını beğenmedim şahsen,başlık olayına gelince gece aydınlatmayan farı neyleyeyim.
beğendiğinize sevindim, sağol teşekürler:rendeer:Motosikletin çok güzelmiş.Biraz daha estetikle kusursuz olmuş
Maşallah..
Yinede senin fikrin fakat ben o tür farları pek beğenmiyorum..Şuan üstündeki duran orjinal farı daha güzel bana göre:wiinkk:
sağol kardeşim, aslında edremit içine hergün giderim ama rastlamadın heraldeAbi bende edremitteyim hiç görmedim bu motoruİnsan içine cıkarmıyormusun nazar değmesin diye
Ybr 250 cok hosuma gtti ayrıca![]()
sağol kardeşim, aslında edremit içine hergün giderim ama rastlamadın heralde
uğra gel beklerim her zaman:wiinkk: sanayi sitesindeyimedremitli edremitli kaçtır edremite geliyom biş yanınına ugrayamadım ya![]()
kime sorsam fazer yazısını beğenmedi:silent: aslında ybr 250'nin brezilyadaki ismi fazer 250 olarak geçiyor, onların yanındaki bu yazı orjinal olarak geliyor, avrupa versiyonlarına koymamışlar.güzel motor maşallah ama ben de fazer yazısını beğenmedim. onsuz daha şık olacaktır. acerbis farı malum ben tavsiye ederim![]()
beni biliyorsun o zaman, bu arada reklamımıda yaptın sağolbiliyorum hatta yolun kenarından görüyom timur tente yi ama çogunlukla malzeme almaya yada bankaya geldiğim için ugrayamıyorum ama 8000 bakımında ergun ustanın yanına gelicem o mzn gelirim yanına:cat:
kime sorsam fazer yazısını beğenmedi:silent: aslında ybr 250'nin brezilyadaki ismi fazer 250 olarak geçiyor, onların yanındaki bu yazı orjinal olarak geliyor, avrupa versiyonlarına koymamışlar.
edremitlisen onu zafer yap
![]()