dediğim gibi orjinalden daha orjinal,sen anla artık,üzerindeki sticker dahil,ancaaak ücret için bişi diyemeyeceğim.Egzoz için özellikle gv için bişi diyemem,ama bostancı sanayide motosiklet hurdacısı var, bakmaya değer.
Nasıl oldu diye bakmaya gittiğimde sis farını düşürmüş camını kırmış, ...
Arkadaşlar bu arada benim Transalp'e nazar değdiale:
merhaba genç arkadaşlar.ben emekli astsbyım. yaşım 48.gezmeyi çok seviyorum.ve kendime bir motor almak istiyorum 250 cc lik.yaptığım incelemelerde kafam çok karıştı.benim amacım iç anadolu , karadeniz , akdeniz ,doğu.yollarda çabuk arıza yapmasını istemiyorum arızadan anlamam ve bana hangi motoru tavsiye edersiniz. vereceiniz bilgiler için teşekkür ederim. 0507 3714709
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 ----------
adımı yazmayı unuttum mehmet ÇETİN
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 ----------
[email protected]
[email protected]
queequeg, Hakan, Ayhan komutanım, timoti ve Canan hocam. Çok teşekkür ederim iyi niyetli dilekleriniz için.
Ayhan komutanım yok bir yere gitmeye niyetimGV'yi sattık diye burdan ayrılmam ben. GV hala benim için özel bir motordur ve sanırım hep öyle kalacak. Eee ne de olsa ilk motorumdu ve çok da memnundum.
Yasin hayırlı olsun diyelim, ama daha motorun 900 km.de ve çokda keyfini çıkaramadan satmana üzüldüm. İnşallah para ihtiyacını karşılayabilirsin arkadaşım. Ne diyelim alanada satanada hayırlı uğurlu olsun.
Orhan kardeşim çok geçmiş olsun dünden beri yazamadım bir türlü umarım en büyük kazan bu olur :rendeer:
Sağol kardeşimAllah hiçbirimize kaza bela vermesin.
yawxz, arkadaşım hoşgeldin. İnşallah gönlündeki motora bir an önce kavuşursun.
Bu arada az önce sipariş verdiğim ön camım geldi. Dün akşam kırık camı sökmüştüm. Şimdi akşama yenisini monte etmeye çalışıcam. Bakalım becerebilecek miyim![]()