Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm usdatlar bende yenı makınama kavustum sonunda :cherry: 2007 model hyosung 250R:queen:

1004648bm.jpg

1004647.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------

ya arkadaslar benım motorun fren balatalrı felan yenı degısmıs cok sert basdım anda arkayı kıtlıyor ne yapmam lazım cok mu surer bunun duselmesı lastıgın havasını azaltsam yararı olurmu acaba

arka freni zaten çok kullanmazsın ve kitlemesi de normal ben ce

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:04 ----------

hayırlı olsun tekerin düz bassın ahmet

fren işi için hidroliğe bi baktıırın.. çok eskimişse olabiliyo aklınızda bulunsun... :cat:

Teşekkur ederım abılerım allah kımseye kaza bela vermesın... fren konusununuda dedınız gıbı zamnla alısırım ıns.hıdrolık felan kontrol edıldı sorun yok :)

Arkalarda disk olduğu için normal... çoğu düşük cc motorda arka disk olmadığı için insanlar motoru yükseltip 250lilik alınca bu sorunla sık karşılaşıyorlar...

Günaydın millet nasılsınız, dün akşam 4;30 civarında üniversiteye 2 hyo giderken gördüm, biri gri siyah diyeri ise siyahtı siyah olanda artçı vardı. Galiba bizdendiler ben bir sorayım dedim, :silent:

bizdik abii biz :rendeer: :queen: Gri olan ben siyah olan ise canerdii.. :wiinkk:

birdaha görürsenn bi el kol işareti yapp :mrgreen:

Abi hayırdır millet motorları satıyor hep :pale: , sahibinden'e şöyle bir baktımda tanıdık simalar var,
ne diyeyim Allah kabul etsin, istediğiniz fiyata satarsınız inşallah, bari siteyi bırakmayın

Abi hayırdır millet motorları satıyor hep :pale: , sahibinden'e şöyle bir baktımda tanıdık simalar var,
ne diyeyim Allah kabul etsin, istediğiniz fiyata satarsınız inşallah, bari siteyi bırakmayın

yahu ne bu sitem biri gider biri gelir bak bende giderim benim yerime biri gelir :p :queen: gt250r topiğini kolay kolay bırakamaz kimse demedi deme

yaw barok kardeşim dayanamadım bende bişeyler yazam dedim sana bikere hyo ya binipte hızını test etmeden konuştun için vede 180 yapanlara yalancı dediğin için ayıpladım seni gelelim mz;emz iki zamanlı bir motor hyo 4 zamanlı kıyaslama yapıcaksaneşit şartlarda motor olsa sana katılıcam iki zamanlı motorlar 4 zamanlıya göre çokserdir ve hızlıdır bende gt250 var düzyolda160çok rahatyaptım hafif meyilli yolda 182 gördüü
m hala yalancı diyosan gel beraber yapalım o sürati eminim iki kişide yapar o sürati buyur hodri meydan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 ----------

barok kardeş şimdi farkettim yazım sana değil otopsiciyedir:pr:
bende 181 gördüm rüzgarsız havada düz yolda .vitesleri yüksek devirlerde değiştirdim ve gördüm.redline a girdim ama gördüm...

Arkadaşlar bişey soracağım bende bu motora niyetleniyorumda bir arkadaşım bu motorların lastiklerinin şamyelli mi? yoksa dubleks mi diye sordu sıkıntı yaşama dedi ? bilgisi olan bilgilendirirse çok sevinirim.

bide s&t kanuni ile hyosung arasında bi fark varmıdır model dışında?

Son düzenleme:
Hocam lastikle ilgili sorun yaşayacağını sanmıyorum eski üretim lastik yada ömrü bitmiş lastik kullanırsan ne olursa olsun sorun yaşarsın... yeni lastik alıp takarsan bişeycik olmaz... sonuçta canını taşıyor güvenmek önemli...

Arkadaşlar bişey soracağım bende bu motora niyetleniyorumda bir arkadaşım bu motorların lastiklerinin şamyelli mi? yoksa dubleks mi diye sordu sıkıntı yaşama dedi ? bilgisi olan bilgilendirirse çok sevinirim.

bide s&t kanuni ile hyosung arasında bi fark varmıdır model dışında?

Hocam lastikle ilgili sorun yaşayacağını sanmıyorum eski üretim lastik yada ömrü bitmiş lastik kullanırsan ne olursa olsun sorun yaşarsın... yeni lastik alıp takarsan bişeycik olmaz... sonuçta canını taşıyor güvenmek önemli...

teşekkür ederim hocam lastik konusunu ondan sormadım lastik patlatması durumunda lastiğin şamyellimi dubleks mi olması önemliymiş. yolda kalmak açısından:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar