Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tamam 10 tl ye bosh bulmuştum bundan adam duy uymaz dedi.Peki h4 uyan varmı bizim motorlara ? Elimde bi tane var ama hemen patlar diye tedirgin oldum.

euro 3 normunda bir motosiklette katalizör olmaz mı apaçık ortada duruyor eksozda nasıl görmüyorsun katalizörü resimde eksozun manifolttan inen kısmında biraz bariz uzun balon gibi şişik kısmının içinde katlizör var hacı yapma bunu ....

Abicim ben buraya bakdım görmedi başka yerdeyse bilemem.

2vm9f8g.jpg

Abicim ben buraya bakdım görmedi başka yerdeyse bilemem.

2vm9f8g.jpg

daha önce incelediğimde vardı. aklımda birezilyada üretilenlerden mi kaldı acaba kusura bakma senide kırmayım şimdi tekrar inceledim. aynı yerde göremedim. özür dilerim. ben daha incelemiş değilim. bizim buralara daha gelmedi. alanda yok. ama teknik verilerinde euro 3 yazıyor demekki euro 3 olan bir motorda da katalizör mutlaka olmak zorunda yada eksoz muhafazasının icine bir yere görsellik bozulmasın diye gizlemişlerdir.

Evet gizlemiş olabilirler.Bakdım motora çok yakından yok. Hatta dedim satan kişiye bunda geri dönüşüm yok dedim.Allah allah nasıl olmaz dedi bakdı yok :) Ama tipi benim hoşuma gitti ne diyeyim.

arkadaşlar ben kafaya koydum bu yeni ybr lerden bir tane alacam. ilk zamanlar beğenmediydim. ama şimdi gözüme çok güzel gözüküyor. yeni şeklini çok beğendim. mavi olanı çok güzel renk olarak. tam bana hitap ediyor. en iyisi tabiki sizlerede nasip olsun ,

Tamam 10 tl ye bosh bulmuştum bundan adam duy uymaz dedi.Peki h4 uyan varmı bizim motorlara ? Elimde bi tane var ama hemen patlar diye tedirgin oldum.

Ben H4 kullaniyorum motoru alirken satici takmisti.Aydinlatmasi normallere gore gayet iyi tavsiye ederim.10 aydir kullaniyorum sorun olmadi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 ----------

arkadaşlar ben kafaya koydum bu yeni ybr lerden bir tane alacam. ilk zamanlar beğenmediydim. ama şimdi gözüme çok güzel gözüküyor. yeni şeklini çok beğendim. mavi olanı çok güzel renk olarak. tam bana hitap ediyor. en iyisi tabiki sizlerede nasip olsun ,

Simdiden hayirli olsun.Fakat sifirina o kadar para bence cok.Eger deneyim varsa direk 250 lik makina alinabilir o paraya..Sahsen 10 aydir kullaniyorum artik cok hantal gelmeye basladi makina.

deneyimim fazla yok var desem hem kendimi hem sizleri kandırırım.kendimi ait bir arabam var. 110hp motosiklette hızı sevmiyorum. 80 90 motosiklette benim için ideal hız. sen olsan yinede 250cc tavsiye edermisin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu yeni ybrnın kötü bir özelliği çıkar mı acaba elimizde kalmasın :D

ben tesadüfen ümraniye sanayi sitesinde bir parçacıda bulmuştum,olurmu olmazmı derken aldık.Montajı biraz zahmetli oldu çünkü motosiklet için üretilmemiş,el becerisiyle hallettik.

Hatta forumdan bir arkadaşa daha alıp yollamıştım,o daha güzel montaj yapmıştı.

isteyenler oluyor arada fakat bir parti gelmiş kalmamış.

Yan çantalar çok güzel duruyor,bende böyle bişey arıyorum.
Nereden alıdınız.Fiyat verirmisiniz.:cherry:
onlarda tesadüfen bir motorun üzerinde gördüm yol ortasında satın aldım,biraz modifiye ile ybr'ye uydurdum.

çok pahalı almadım ama montaf demiri boyası filan derken yine 100tl'yi buldu.
hayırlısı olsun babaçi...ybr üzerinde yapılabilecek en yüksek km yi bekliyorduk senden:)

açıkçası bende ilanlar bakıp duruyorum 3-4 motor var alınabilecek benim niyetimde yükseltmek ybr yi bakalım hayırlısı...

ne almayı düşünüyorsun bu arada?

aslında onada karar vermedim,250 sınıfında naked'ler sınırlı.cbf250 ler fiyat olarak uçmuşlar,parça fiyatları ve performansı belli ama kalitesine laf söyleyemem.

ybr 250 ler 6000 tl den aşağı yok gibi.

şansımı hyosungdan yana kullanmak istiyorum tanıdık bir arkadaşta var eğer ben satmadan o satarsa bende satmaktan vaz geçeceğim.

hayırlısı olsun babaçi...ybr üzerinde yapılabilecek en yüksek km yi bekliyorduk senden:)

açıkçası bende ilanlar bakıp duruyorum 3-4 motor var alınabilecek benim niyetimde yükseltmek ybr yi bakalım hayırlısı...

ne almayı düşünüyorsun bu arada?

Jason55, Nasılsın..?

Shell yağ nasıl gidiyor memnumusun..? 15-50 4T shell idi değil mi..?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar