İlkercim valla henüz yakıtı ölçemedim. Geçen pazar fullemiştim 110 km yol yaptım o gün. Sonrada daha binemedim, hem haftaiçi iş dolayısıyla hemde burda havalar bozdu biraz. Ama şöyle genel bir izlenimle motor 650 cc olduğundan oldukça güçlü ve torku hissettiriyor, yani elinin altında sürekli güç olduğunu hissediyorsun. Daha son süratine çıkmadım, pazar günü lastikleri değiştirdim 100-150 km dikkatli kullanmam gerekiyormuş, lastiklerin üzerinde koruyucu tabakanın gitmesi için o yüzden hızlı ve agresif kullanmıyorum. Yalnız yakıt olarak sanırım biraz kullanım tarzıyla alakalı. Ben öyle çok abartı olacağını sanmıyorum. Tabi bir F650 kadar az yakmayacaktır, sonuçta çift silindir.
Konfor olarak çok rahat, yorgunluk vermedi şimdiye kadar. Ayağa kalkarak motor kullanmak çok keyifliymiş

Cruiser motorda oturuş pozisyonundan daha doğrusu ayakların önde oluşundan ayağa kalkamıyor insan. Dolayısıyla çukur ve tümseklerde bu tarz motorda ayağa kalkınca daha az hissediyorsun çukuru. Eşim ilk başta artçı koltuğunu GV'den daha dar bulmuştu fakat kesinlikle daha konforlu olduğunu söylüyor.
Şimdilik ilk izlenimlerim bunlar kardeşim, bilgim arttıkça paylaşırım. Seninde aklına sormak istediğin bir şey gelirse çekinmeden sorabilirsin :cat:
DL alanlar topici unutuyor ama ben burayı ihmal etmem kurtuluş yok benden
Ayhan komutanım, geniş ayaklıkları alırsanız konfor olarak daha rahat edeceksiniz. Ben hiç kullanmadım ama motor kullanma sürem uzadıkça daha doğrusu uzun yolda ihtiyaç duyuyor insan. Umarım sende ucuz yollu bulabilirsin :cat: