Sezon daha açılmadı galibaKimseler yok
Edirne'liyim , motoru Tekirdağ'dan aldım , Çorlu'da oturuyorum . :cat:
Hoşgeldin arkadaşım,
Malum havalar daha yeni toparlıyor.
Biraz kendinden bahsetsen
Sezon daha açılmadı galibaKimseler yok
Edirne'liyim , motoru Tekirdağ'dan aldım , Çorlu'da oturuyorum . :cat:
by star pazar günü rıhtımda çaylar sendenmiş galiba![]()
çok güzel bir gün ama çalışıyorum ne kadar şanssız bir adamımyaaaaaaaaaaaaaa
@scorpions_59 Muratlı'da siyah kanuni racer ile dolaşan sen misin?Yanlarında Çince yazılar olan.:silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:26 ----------
ewt benim daha önce tanışmadık mı halilihsan
bende burgazda dolaşıyom siyah racer ile değilmi scorpions-59
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:05 ----------
bu pazar burgaz edirne bayırına bir motor kafilesi geldi ama en düşüğü 600 cc likti sanırım aralarına karışacaktım baktım motorlar büyük vaz geçtim bende
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:06 ----------
hatta scorpions çağırdı gel tekirdağ yapalım diye ama fazla benzinim yoktu hemde ay sonuydu malum
onlar malkara cadde şahinleri grubuydu![]()
bende burgazda dolaşıyom siyah racer ile değilmi scorpions-59
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:05 ----------
bu pazar burgaz edirne bayırına bir motor kafilesi geldi ama en düşüğü 600 cc likti sanırım aralarına karışacaktım baktım motorlar büyük vaz geçtim bende
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:06 ----------
hatta scorpions çağırdı gel tekirdağ yapalım diye ama fazla benzinim yoktu hemde ay sonuydu malum
onlar malkara cadde şahinleri grubuydu
Biz İstanbuldaydık Bu Pazar![]()
ben tekirdağ merkezden tüm motorcu abilerime kardeşlerime selam olsun
ben tekirdağ merkezden tüm motorcu abilerime kardeşlerime selam olsun
hoşbulduk ben tekirdağ merkezdenim adım uygar uçkun 22 yaşındayım gecen sene askerden geldim motorlara hep merakım vardı ehliyetimi alıp cbf 150 ile başlangıç yaptım 1 senedir hayla kullanmaktayım