[Tekirdağ - MT]

az önce trt türk te zor yollar isimli program vardı, yok böyle bi gezi nerelere gidiyorlar 4x4 lerle.

çok güzel bir gün ama çalışıyorum ne kadar şanssız bir adamımyaaaaaaaaaaaaaa

böle güzel bir günde çalışılır mı be süleyman aga bırak işi :)
kolay gelsin

@scorpions_59 Muratlı'da siyah kanuni racer ile dolaşan sen misin?Yanlarında Çince yazılar olan.:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:26 ----------

çok güzel bir gün ama çalışıyorum ne kadar şanssız bir adamımyaaaaaaaaaaaaaa

çalışmak iyidir abi o işi bulamayanlar var :)

bende burgazda dolaşıyom siyah racer ile değilmi scorpions-59

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:05 ----------

bu pazar burgaz edirne bayırına bir motor kafilesi geldi ama en düşüğü 600 cc likti sanırım aralarına karışacaktım baktım motorlar büyük vaz geçtim bende

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:06 ----------

hatta scorpions çağırdı gel tekirdağ yapalım diye ama fazla benzinim yoktu hemde ay sonuydu malum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:05 ----------

bu pazar burgaz edirne bayırına bir motor kafilesi geldi ama en düşüğü 600 cc likti sanırım aralarına karışacaktım baktım motorlar büyük vaz geçtim bende

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:06 ----------

hatta scorpions çağırdı gel tekirdağ yapalım diye ama fazla benzinim yoktu hemde ay sonuydu malum

onlar malkara cadde şahinleri grubuydu :)

Biz İstanbuldaydık Bu Pazar :D

benden atardık sana benzin be canım sen gel yeterki faaliyet lazım motoru alalı6 ay oldu daha doğru düzgün biyere gidemedik desem yeri var artık havalar düzeldi gibi bişey fırsat buldumu atla gel gidecek yer buluruz elbette :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------

onlar malkara cadde şahinleri grubuydu :)

Biz İstanbuldaydık Bu Pazar :D

maşşallah özer'i bilir kişi seçmek lazım habersiz adamlar bişey yapmıyor bravo diyorum... by star ardahanda bi grup varmış adı neydi yaw :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün Özer'in yanındaydık

"Sakalımı kestim" diye böyle yüzü güldü kardeşimin:)

Özer'in motor fotoğraf konusu oldu,üzerinde fotoğraf çektirmeyen bir ben kaldım be:)

Son düzenleme:
ben tekirdağ merkezden tüm motorcu abilerime kardeşlerime selam olsun

Özer'in motor fotoğraf konusu oldu,üzerinde fotoğraf çektirmeyen bir ben kaldım be:)

Ama burada Bi Problem var kendi FOtorafınıda Koysaydın GÖrürdük diğer arkadasşlarıda :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 ----------

ben tekirdağ merkezden tüm motorcu abilerime kardeşlerime selam olsun

aramıza hoşgeldin arkadaşım.. kendini tanıtırsan seviniriz..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------

bu arada mayıs ayının son haftasonunda bulusuyoruz 29 30 mayısta trakyanın en büyük motorcu bulusmasına ev sahipliği yapacak muratlı.. cumartesi günü bulusacagız.. kamp çadırlarımızı kuracagız.. grup sürüşümüzü yapacagız kısacagız akla gelen herseyi bu organizasyonda yapacagız.. :) ÇAlışmalar sürüyor 10 Gün İçinde Netleşecek Hersey..

hoşbulduk ben tekirdağ merkezdenim adım uygar uçkun 22 yaşındayım gecen sene askerden geldim motorlara hep merakım vardı ehliyetimi alıp cbf 150 ile başlangıç yaptım 1 senedir hayla kullanmaktayım

Özer motorun çok güzel de şu Asaş tabelasını bi kaldıramadınız.
Sana tabela yollayacağım en sonunda. Şaka yapmıyorum.:cat:

Bu arada tekrar kendimi tanıtayım.
Ayhan VATANSEVER
Motor:2 yıl Hyosung GT 250 Naked, şu anda CBF 600
Herkese merhabalar.

[/COLOR]bu arada mayıs ayının son haftasonunda bulusuyoruz 29 30 mayısta trakyanın en büyük motorcu bulusmasına ev sahipliği yapacak muratlı.. cumartesi günü bulusacagız.. kamp çadırlarımızı kuracagız.. grup sürüşümüzü yapacagız kısacagız akla gelen herseyi bu organizasyonda yapacagız.. :) ÇAlışmalar sürüyor 10 Gün İçinde Netleşecek Hersey.. [/QUOTE]

özer lafı bırak saadete gel hep aynı şeyleri sayıklayıp duruyon be :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:32 ----------

hoşbulduk ben tekirdağ merkezdenim adım uygar uçkun 22 yaşındayım gecen sene askerden geldim motorlara hep merakım vardı ehliyetimi alıp cbf 150 ile başlangıç yaptım 1 senedir hayla kullanmaktayım

hoşgeldin dostum, cbf güzel secim, gezilerde tanışmak dileğiyle :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar