[Tekirdağ - MT]

hoşbulduk ben tekirdağ merkezdenim adım uygar uçkun 22 yaşındayım gecen sene askerden geldim motorlara hep merakım vardı ehliyetimi alıp cbf 150 ile başlangıç yaptım 1 senedir hayla kullanmaktayım

Aramıza Hoşgeldin Uygar Kalıcı Ve daim Olmanı dileriz.. En Kısa Zamandada Bir Aksam Tekirdağ Toplantısında tüm Üyelerle Beraber Seninde Boy Göstermeni Bekliyoruz.. :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 ----------

Özer motorun çok güzel de şu Asaş tabelasını bi kaldıramadınız.
Sana tabela yollayacağım en sonunda. Şaka yapmıyorum.

Ayhan Abi CoLadan Tabela İsteyip duruyoruz Ha bugün Ha yarın hep gönderecekler ama böyle olmıcak kendimiz yaptırcaz bitane.. bu arada motorun hayırlı olsun en kısa zamanda bir gaz aç buralarada dogruda görelim şu fıstığı :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 ----------

özer lafı bırak saadete gel hep aynı şeyleri sayıklayıp duruyon be

Vallla çalışıyoruz.. Ruz Diyorum Çünkü Sadece Ben Değilim.. benimle beraber 6 arkadasım daha var tam bir komite olduk hersey planlı programlı olacak..
Belediyenin Desteği var.. Haydi Buyurun diyorlar.. Kafamıza göre olmaktan çıkıp Güzel bir Organizasyon Olacak..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vallla çalışıyoruz.. Ruz Diyorum Çünkü Sadece Ben Değilim.. benimle beraber 6 arkadasım daha var tam bir komite olduk hersey planlı programlı olacak..
Belediyenin Desteği var.. Haydi Buyurun diyorlar.. Kafamıza göre olmaktan çıkıp Güzel bir Organizasyon Olacak..

"Muratlı Matorcular Komitası"
gizli örgüt,hızlı örgüt.
:)

Selamlar, ben Ahmet, 17 yaşındayım.Tekirdağ Çerkezköy'de oturuyorum. Aslında Hayrabolu'luyum diyebilirim. Uzun süredir MT'de olsam da buraya mesaj yazmamıştım.

savaş abi ben kendi işimde bu kadar çalışmamıştım beyaaaaa valla ne olcek benim bu halim yaaaaa:)

Yazmayalı olmuş bikaç ay bi selam vereyim dedim askerden de selam getirdim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
savaş abi ben kendi işimde bu kadar çalışmamıştım beyaaaaa valla ne olcek benim bu halim yaaaaa:)

Bi şey olmaz,
hayata daha sıkı tutunursun,
daha fazla keyif alırsın,
zamanı daha iyi değerlendirirsin.
Rabbim yardımcın olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:14 ----------

Yazmayalı olmuş bikaç ay bi selam vereyim dedim askerden de selam getirdim :)

Hoşgeldin.
Askere ben de uğrayacaktım;Ankara'ya iki günlüğüne gitmişken ilk gün döndüm.
Sonrakinde inşallah uğrayacağım.

a selam nasıl iyimi kardeşim?

İyi ne yapsın işte gün sayıyoruz beraber.Saya saya biticek galiba :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 ----------

[/COLOR' Alıntı:
Hoşgeldin.
Askere ben de uğrayacaktım;Ankara'ya iki günlüğüne gitmişken ilk gün döndüm.
Sonrakinde inşallah uğrayacağım.

Olsun abi bi dahaki sefere inşallah düşünmen yeter..

pazar günü kumbağ üzerinden uçmakdereye gidicem,yeni köy ,naip,yazır üzerinden dönücem gelmek isteyen arkadaş olursa beklerim

pazar günü kumbağ üzerinden uçmakdereye gidicem,yeni köy ,naip,yazır üzerinden dönücem gelmek isteyen arkadaş olursa beklerim

İşte hayalimde gitmek istediğim yol, karış karış her adımını bilirim. Yolda Uçmakderede Çınaraltında mola vereceksin. Emekliliği onun için bekliyorum. Bir an önce emekli olup, bu teklifine evet diyeceğim inşallah. Saygılar.. .

kumbağ üzerindeki yol epey çakıllı yumruk bütüklüğünde kayalar var yolda en son 2 kişi hoplaya zıplaya gitmiştik o yoldan (böbreklerinde taş olanlara tavsiye ederim o yolu kesinlikle birebir :) ) diğer taraftaki çöken yol daha açılmadımı acaba bilgisi olan varmı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar