4 -4/2010 Avcılar Mangal resimleri

başım ağrıyor.. temiz hava çarptı heralde..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:38 ----------

:bounce::bounce::bounce: bak turbo takarım karışmam bi künefeye bakar:queen:

bak gezi topiğini saptırmayalım şimdi tükkana gel yafru.. afişe edicem seni orda..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:38 ----------

bak gezi topiğini saptırmayalım şimdi tükkana gel yafru.. afişe edicem seni orda..

sucuk ye geçer :cherry:

bu dükkan da çok oluyor canım aaaaaaaaaa :mrgreen:

ben yokum diye elinizdemi patladı nevaleler...

iso alışverişi ederken adamla pazarlık etmiş kalırsa elimizde geri getirirz diye ama bunu kızlara söylememiş tabi bizimkiler çalışma şevkiyle hemen kızarmaya hazır hale getirmişler öyle olunca bi piknigi daha rahat çıkartacak sucuk kaldı geriye:mrgreen:

Zaten gördüm milleti çalıştırmışlar ne adam gibi mangal vardı...
Hiç gereği yoktu....

iso kalan nevale kimde bu pazar tüketelim onları :)

bende 1 gazoz ve 4 ekmek 15 adet plastik bardak ve ızgara var :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:26 ----------

Zaten gördüm milleti çalıştırmışlar ne adam gibi mangal vardı...
Hiç gereği yoktu....

Patlama yok gayet mütevazi idi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:26 ----------

iso alışverişi ederken adamla pazarlık etmiş kalırsa elimizde geri getirirz diye ama bunu kızlara söylememiş tabi bizimkiler çalışma şevkiyle hemen kızarmaya hazır hale getirmişler öyle olunca bi piknigi daha rahat çıkartacak sucuk kaldı geriye:mrgreen:

kesim aşamasında yoktum ama orada olanlardan 1 kaçı biliyordu durumu daha doğrusu alışveriş yaptığımız ark. bazıları...

ama önemli değil :) halledilir hepsi :)

evet dünkü yazıma kimse bişey yazmamış demekki bir problem var ve kımse bizi kaile almıyor ama gercekten bu muameleyi görmek üzücü ben sanıyordumkı birlikte bir çok şeyi paylaşmıstık bir kap yemeğimizi dahil....

evet dünkü yazıma kimse bişey yazmamış demekki bir problem var ve kımse bizi kaile almıyor ama gercekten bu muameleyi görmek üzücü ben sanıyordumkı birlikte bir çok şeyi paylaşmıstık bir kap yemeğimizi dahil....

bizimle bi sorununuz mu var diyosan demekki bazı şeyler dank etmiş...
sizinle kimsenin sorunu olmamasına ragmen yanınızda taşıdıgınız ve ısrarla yanımıza getirmeye çalıştıgınız şahıs yüzünden sizlerde aynı muammeleye maruz kalıyosunuz. tavrınız değişmediği serecede bu böyle devam edicek...
bu özel bir konu ve burda tartışmak istemem. istiyosan akşam msn de istediğin şekilde konuşalım.

belli korkut senın harıcınde kımse gelmedı yanımıza eşin dahil ....ama aynı trıbi kımse emre ve banuya yapamaz millet bizi zaten gözden çıkarmiş zaten korkut....ama çok ayıp....

O kadar kalabalıktıki eşim sizin farkınıza varamadı onun bu konu ile ne alakası olsun zaten ayda yılda bir katılır gezilere eşimle ilgili bu yaklaşımın kırdı beni.
Sizi kimse gözden çıkarmadı bunu böyle bilin.

arkadaşlar lütfen özelden haledin özel bir durum oldugunu biliyorsunuz :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar