Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bir iki saat önce Avcılar sahildeydim. 3 tane 1000 rr vardı. Bir gv 650 vardı. Bir iki tane daha 1000'lik chopper vardı. Bir tane kanuninin 350 liği vardı. 13-14 yaşlarında bir çocuk da uzaktan motorları gözlüyordu. Sonra cep telefonuyla geldi. Peki yalnızca hangi motorun fotoğraflarını çekti dersiniz?:p

bizim adem abiler dir büyük ihtimalle gördüklerin movistar da varmıydı :) yada full+full dolu 1000RR repsol

bugün ben de epey dolaştım çok motor vardı piyasa da valla gazlayan gazlayana güneş yüzünü gösterdi bugün epey ama rüzgarda boldu otoban da

Arkadaşlar servisler belli bir yağ mı kullanıyor yoksa her servis kendi kafasına göre bir yağmı kullanıyor benim motoru ilk bakım için (ücretsiz) yakında sokacağım çünkü bayağı km oldu :) bu arada hafta sonu 300 km yol yaptım :) havalar artık kaçırılmaz fırsatlar yaratmaya başladı :)

geçmiş olsun Görkem. kardeşim nerden aldın zinciri? takmak içinde para aldılarmı?--
en korktuğum şey zincir kopması.hadi diyelim yavıştın düşmedin.servise kadar nasıl götürcem.karizma yerlerde:cyclopsan
geçmişolsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:27 ----------

bide kardeşim sen bu motoru fuar için hazırlamıyomuydun.fuardan sonra koyvermişn galiba:cyclopsanyakıştıramadım senin motora.şerit,stcer flan lazm canavara..

görkem motorun kaç km deydi ve ilk zincirimi üzerindeydi?büyük geçmiş olsun kardeşim.yarın başımıza gelmesin diye bilgilendirirsen sevinirim.kaç bin km de değiştiriliyor bu zincir ler ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------

görkem motorun kaç km deydi ve ilk zincirimi üzerindeydi?büyük geçmiş olsun kardeşim.yarın başımıza gelmesin diye bilgilendirirsen sevinirim.kaç bin km de değiştiriliyor bu zincir ler ? bilen varsa yazsın lütfen...

Hakikaten geçmiş olsun allah korumuş en tehlikeli durumlardan birisi zincir kopması bir yere sıkışmasını bırakın koptuğu an insan dengesini bile kaybeder :)
eyvallah çok sağolasınn... motor yatıkken düzeltip durdurması cidden zor oldu.. alalhtan yavaşatık allah kimsenin başına vermesin..
geçmiş olsun gerçekten kötüdür meret kopunca çok zor durumlara sokuyor insanı iyi kurtarmışsın sonuna kadar bekleme bence benim de bu sezon gider ancak seneye değiştirmem gerek
çok sağolasınnnn
GEÇMİŞ OLSUN ÜSTAD...

SLM ARKADASLAR SAHIBINDEN.COM'DAN HYOSUNG 250 R BULDUM. SAHIBIYLE FIYAT KONUSUNDA ANLASTIK. ÖGRENCI OLDUM İÇİNN SINAVLAR VAR TABI BU AYIN 12 DE IZMITTEYIM İNŞ.
MOTOR 23,000 KM TEK KAFAMA TAKILAN BU NE DERSINIZ ALINIRMI ? MOTOR KOCAELINDE ORDA YASANYAN ARKADASLAR MOTORU BIR USTAYA GOSTERMEK ISTİYORUM İZMİT'TE YASAYAN BIR KAC ARKADASA MESAJ ATTIM AMA HYOSUNG'DAN ANLAYAN BIRINI BILMEDIKLERINI SÖYLEDILER.
İZMIT'Lİ ARKADASLAR YARDIMCI OLURSA SEVINIRIM :) GECENLERDE GENI YARDIM ISTEMISTIM SIZLERDEN MOTORU ALANA KADAR IDARE EDIN ARTIK NE YAPIM SIZLER BU İŞİN EHLİ OLMUŞSUNUZ ARTIK SIZE SORMAYIMDA KIME SORAYIM DİMİ:queen:
http://www.sahibinden.com/3_kurus_f...diyenlere-46WQQaXQQ21617249WQQpXQQdisplayitem

teşekkür ederimmm :) :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 ----------

geçmiş olsun Görkem. kardeşim nerden aldın zinciri? takmak içinde para aldılarmı?--
en korktuğum şey zincir kopması.hadi diyelim yavıştın düşmedin.servise kadar nasıl götürcem.karizma yerlerde:cyclopsan
geçmişolsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:27 ----------

bide kardeşim sen bu motoru fuar için hazırlamıyomuydun.fuardan sonra koyvermişn galiba:cyclopsanyakıştıramadım senin motora.şerit,stcer flan lazm canavara..

valla karizmayı geçiceksin böyle bir durumda... olabilir kopabilir yere düşmeden yada sana ve motoruna bişey olmadan durduysan karizmanın önemi yok... :cat:

+ benim makina fuardaydı fakat arka tekerdede şerit yoktu... sadece ön tekerde şerit vardı su koy verme meseleside... zincir bu olabilicek bişey ...sırf fuar için zincir takamazdımm sonuçta motor dükkanım yok .. ;) + birde son halini gör derimm... birde jant şeridi zincirin yağının arka tekere bulaştığından dolayı arka tekerde sticker bir türlü tutunamadı :cherry:

Son hali.....
60488325775_379832229420_624129420_3518249_7129966_n.jpg

92142425775_379832224420_624129420_3518248_3926292_n.jpg

buda fuardaki hali....

706648DSC04199.JPG

4444DSC04204.JPG

612327DSC04253.JPG

buda tekerdeki hali :queen: :cat:
919286bscap0006-5.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 ----------

görkem motorun kaç km deydi ve ilk zincirimi üzerindeydi?büyük geçmiş olsun kardeşim.yarın başımıza gelmesin diye bilgilendirirsen sevinirim.kaç bin km de değiştiriliyor bu zincir ler ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------

görkem motorun kaç km deydi ve ilk zincirimi üzerindeydi?büyük geçmiş olsun kardeşim.yarın başımıza gelmesin diye bilgilendirirsen sevinirim.kaç bin km de değiştiriliyor bu zincir ler ? bilen varsa yazsın lütfen...

valla orjinal zincirdi ve 15.500 kmde koptu üstelik düzenli olarak yağlıyorum bunun göstergesi olarakta arka tekerde şerit durmuyor yağdan dolayı...:cat: gerginliğini herzaman kontrol edin eğer çok çabuk uzama yapıyorsa bence bir an önce değiştirinn

Bu arada zincirin markası SFR Gold ...100 tl ye aldım 25 tl de takmak için ücret aldılar... malum servisler mecbur yapılması gerekn zamanda çok güzell işçilik alıyor..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------

bizim adem abiler dir büyük ihtimalle gördüklerin movistar da varmıydı :) yada full+full dolu 1000RR repsol

Repsol vardı. Movistar yoktu sanırım. Büyük ihtimalle dediğin kişilerdir.

motokolik ekibidir ordakiler adem abi serkan abi falandır...:cat:

Son düzenleme:
Arkadaşlar motoru servise soksam zincir yağı motor yağı filan bunlarda ne hangi marka kullanıyorlar bilen yok mu?

Ozan şu fotoları shoplamadan atsannda bizde faydalansakkk ... nasıl olur.. ;)

Moruk avcılar hyo team yazısından dolayı diyosan..
Zaten kenarlara koydum yazıları paintden kesebilirsin;)

vayyy hyocular sizi ...
motorları ayırmışlar aradan ayrı ayrı resim çekmişler orada....

vayyy hyocular sizi ...
motorları ayırmışlar aradan ayrı ayrı resim çekmişler orada....

ÇEkilmiycek gibi degildi ama be abi bidaha nerde km nerde görücek okadar hyocuyu:p:p

Avcılar team Çalışıyor=)

Şehir dısındakı arkadaslarıda beklıyoruz:p:queen::cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar