Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ahada şimdi geldi aynalar dostum.iyiki evde beklemişm.açıyom kutuyu şimdi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 ----------

avcılar team benm motor beşiktaşta işyerinde.akşam yağmur yağcağı içn bırakmıştım.buakşam 6-7 gibi yağmur görünüyo bilginize.ben gelemeyccem.sinyalli aynaları taktırmaya gdiyorm.er-5 aynası yazıyo inş uyar:D

adamımm nasıl aynalar güzel mi beğendin mi ilk görüşlerin nasıl:) mümkünse bi resim atıver yaw nasıl duruyolar:) benimki benimki :cherry:

görkem sfr gold ring limi?birde bizim motorlara plastik zincir koruma takılıyormu bilen varmı arkadaşlar.en korktuğum şey tekeri koptuğunda kilitlemesi.

arkadşlar kıdem az prim az kmetryle,küçük yaşla seçilmez tam tersi en tecrübeli ve km si olan seçilr:cat:.illa bi kriter gerekiyosa böle olmalı:wiinkk:

arkadşlar kıdem az prim az kmetryle,küçük yaşla seçilmez tam tersi en tecrübeli ve km si olan seçilr:cat:.illa bi kriter gerekiyosa böle olmalı:wiinkk:

ya sen bi dursana kardeşim :) :queen::queen: üyelik tarihine göre seçelim ozaman ?

:p:p:p:p:p yok başkan maşkan hepimiz biriz şakasına ortaya attık bişiler şimdi ciddiye alanlar olmasın

hacı, başkan gerekiyorsa istanbul dışından biri olmalı ki kavga çıkmasın:cherry::queen:

yok daha neler başkan maşkan yok bir ikincisi senin dediğinde devenin kramponu oldu yani başkanın adı var kendi yok olur ozaman :D :queen::queen: ki adı da yok

sanal şirket iye bişey duymadınız mı,geçen hafta sunumunu yaptım işletme öğrencisi olunca :cherry: ben yönetirdim sizi burdan:p

taman neyse uzatmıyım herşeye maydonos oluyom taaa konyadan:salut:

görkem sfr gold ring limi?birde bizim motorlara plastik zincir koruma takılıyormu bilen varmı arkadaşlar.en korktuğum şey tekeri koptuğunda kilitlemesi.

evet zincirin markası SFR Gold Ring... yani SFR Altın renk Zincir...türkçe meaalii :mrgreen:

100tl

+ avcıalr hyo team başkanı seçiceksen en tecrübeli olan gelsin başa ... ;)

arkadaşlar motoru ilk aldıgım sıralar motorda şarj sorunu oldu ustalar aküden dediler degiştirdim. olmadı sonra konjökterden cıktı. yenisi takıldı mezitli / MERSİN serviste.95,00 tl. yeni yakın2.hafta önce zinciride degiştirdim. ölçüşü:520 /108.bakla 60,00 tl sizin istambul pahalı şehir oldugundan ordaki ustalar uçuyorlar herhalde. ön ve arka lasstikler sihmko:200,00 tl isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar