Motosikletlere 50HP sınırı geliyor!

1 nisan şakasımı anlayamadı tam olarak.böyle birşey varsada motosikletlere sen sınır getirip arabalarada getirmezsen o çifte sıtandart tan başka bişey olmaz

Birileri yeni cinli motorlar getirmek istiyordur, bu sekilde japon ve italyan motorlarin onunu kesecekler. Cindede 250 cc uzeri motor kullanmak yasak. Ne kadar demokratik bir dusunce degilmi. Yasaklar ile dolu

Şakaysa da bence hemen bu konuyu ortadan kaldıralım. Hoş değil.

Karpuz kabuğu düşürmemek lazım bazılarının aklına...

ne istiyorlar motosikletlerden anlamıyorum.önce trafikte muayenesiz gezen uygunsuz araçları bir toplayın ......!!!!!

şaka olsun olmasın bunları 50 tane beygir kovalıyıp intikamınıda alır umarım

ne kadar şakada olsa bence getirilmeli 100 küsür hp lik bi motosikletin şehir içinde kullanılması mantıksız geliyor bana... fakat aynı zamanda arabalarada getirilsin onlardada en fazla 90 hp olsun örneğin. abilerim arkadaşlarım ne der merak ediyorum ?

Keşke olsa, emin olun model çeşitliliği bir anda tavan yapar. 250 - 500 cc arası ne kadar model varsa getirtirler.

ne kadar şakada olsa bence getirilmeli 100 küsür hp lik bi motosikletin şehir içinde kullanılması mantıksız geliyor bana... fakat aynı zamanda arabalarada getirilsin onlardada en fazla 90 hp olsun örneğin. abilerim arkadaşlarım ne der merak ediyorum ?

milletin beygiriyle uğraşmayın derim :queen::p

Beygir gücüyle motosiklet kazaları arasında nasıl bir ilişki kurdular merak ediyorum. Türkiye'de motosiklet kazalarında hayatını kaybedenlerin çoğu scooter veya düşük hacimli motorları 'bi'şey olmaz' zihniyetiyle kasksız / korumasız kullananlar. Herşeyi halletiler ya beyefendiler, bir bu kalmıştı el atmadıkları; o da tam oldu :farao:

3sunfish.gif

işin şakasını bir yana bırakır isek AB'de gerçekten Fransada 100HP limiti var ve AB genelinde bu sınırlamanın 100HP olması şu an tartışılıyor gerçekten.
Linki:
http://www.asphaltandrubber.com/news/european-commission-horsepower-limit-law/
http://www.twowheelsblog.com/post/2118/eu-reviews-power-limits-to-motorcycles

nefret ediyorum nisan ın birinden ve sakalardan "saka" dan hiç hoşlanmam hiç eğlenceli gelmez bana. sulu saka yapanın kafasına bazukanın sapı ile vurasım geliyo

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yemedik diye hata mı ettik :)

yemiş gibi mi yapsaydık yazdıklarımız silinmesin diye :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar