Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar içten bi dua edinde bende bu başlığa Hyosung GT 250 R kullanıcısı olarak yazayım yakın bi zamanda :):wiinkk:

abi sana diğer topikte söledik o kadar.o koşullarda 250 r sana yaramaz.sonra eziyet çeker motordan soğur küfredersin.
sen vanda ne iişi yapıyosn ne memurusn sorabilrmiyim?

abi sana diğer topikte söledik o kadar.o koşullarda 250 r sana yaramaz.sonra eziyet çeker motordan soğur küfredersin.
sen vanda ne iişi yapıyosn ne memurusn sorabilrmiyim?

Öğretmenim, olmadı memlekette kalır gittikçe binerim seneye bende memlekete gitcem nasılsa... :silent:

Öle yaparsın mehmet abi kafaya koydun racingi başka almassın biliyorum :)
Sora 2 günde bir gitme memlekete :):)

tüm gtr250 kullanıcılarına merhaba uzun bir süredir cruiser kullanmakta ve custom calısmalarıyla ılgılenmekteyım,acıkcası hıc dusunmuyordum ss'lere ılgı duyacagımı.internette bu modelini resmini görünce artık makul fiyatıyla kendine cezbetti diyebilirim,bu sure ıcersınde kesın kararla alternatıf olarak almayı dusunuyorum,yanlız kafama takılan bır kac soru var?ilanlarda st&kanuni
birde normal hyosung ilanları gordum farkı nedir?yedek parca sıkıntısı oluyormu?
simdilik :mrgreen: sormak ıstedıklerım bunlar. zaten su an baslıgı basından okumaya basladım
herkese kazasız surusler dılerım

Öle yaparsın mehmet abi kafaya koydun racingi başka almassın biliyorum :)
Sora 2 günde bir gitme memlekete :):)

Valla kardeşim aslında her fırsatta giderdim memlekete ama buradaki öğrencilerin öğretmene çok ihtiyacı var... Özel durumumu biliyosun, ona rağmen ağustostan beri memleketime gitmedim (ara tatil dahil). Üstelik şimdi de öğrencilerimi çağırdım geldiler haftasonu olmasına rağmen... Biraz ders anlatıp geliyorun şimdi :cat: Motosiklet yatsın olmazsa napalım :wiinkk:

metci hocam bana özel mesaj atmışsınız ama size cevap yazamıyorum çünkü profiliniz özel mesaj almaya kapalıymış falan öyle bişeyler yazdı bende mesajınıza cevap veremedim...

metci hocam bana özel mesaj atmışsınız ama size cevap yazamıyorum çünkü profiliniz özel mesaj almaya kapalıymış falan öyle bişeyler yazdı bende mesajınıza cevap veremedim...

Dostum özel mesaj alıyorum ben sürekli geçici bir hata olabilir tekrar denersen sevinirim :wiinkk:

dostum resimdeki senin motor sanıyodum ben ha niye çakma resim koyuyon :cherry:

oda benim sayılır kardeşim görkem(bygrm nickli üye )in motor bnm motorla gzüel bi poz cekene kadar bu kalıcak :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------

caner hayırlı olsun

eyv sağolasın :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 ----------

tüm gtr250 kullanıcılarına merhaba uzun bir süredir cruiser kullanmakta ve custom calısmalarıyla ılgılenmekteyım,acıkcası hıc dusunmuyordum ss'lere ılgı duyacagımı.internette bu modelini resmini görünce artık makul fiyatıyla kendine cezbetti diyebilirim,bu sure ıcersınde kesın kararla alternatıf olarak almayı dusunuyorum,yanlız kafama takılan bır kac soru var?ilanlarda st&kanuni
birde normal hyosung ilanları gordum farkı nedir?yedek parca sıkıntısı oluyormu?
simdilik :mrgreen: sormak ıstedıklerım bunlar. zaten su an baslıgı basından okumaya basladım
herkese kazasız surusler dılerım

2008 ve üstü modeller S&T KANUNİ olarak çıkıyor motor aynı motor şekil aynı şekil tek farkı enjeksiyonlu olması ve markası

parça sıkıntısı yok ama ücret sıkıntısı var parçası şu aralar cok pahalı dün sağ aynayı sordum 90 lira dediler serviste -gittim 1000RR aynası aldım takım bitanesi tamir görüş oldugundan 40 liraya yani düşün

buarada 2008 hyosung larda var 2008 in bazıları hyo bazıları st ;)

yakıt durumu görünüşe ve güce göre süper ben st kullanıyorum hyo dan daha iyi gibi gözüküyor şimdilik

bakımını yaparsan düzenli ve özenli hiçbir sorun çıkartmaz diyebilirim :wiinkk:

birkaç yeni resim daha :)
3917.jpg

3928.jpg

3940.jpg

Kardeşim nazar deyecek valla senin aynasız güzel çımış, bu kask ve ön çamurluktaki armayla ben seni tanırım yolda falan yanına yanaşırım ona göre :)

Gerçi sen nazarlığıda koymuşsun gidonun oraya, zaten manet de kırık olmaz bişicik sıkma canını

İyi almışsın şimdi bide sıfır aldım dede düşüp bayılayım, işteyim zaten hemen acile kaldırırlar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar