ayna işini hallettim 1000RR aynası buldum bir çift 40 tl ye 
valla bizim hyoların aynaları eşşek kulağı gibi açık ve yukarıya dikik.artı ölü noktası var.benim ilk motorum olan hyosungun aynaları orjinaldi ve hiç hoş durmuyordu.şimdikiler 600f aynası daha kibar ve ölü noktası yok arkada ne olup bitiyor biliyorsun.bence 600f aynası takın derim.ikisinide denemiş biri olaraktan.ii günler arkadaşlar...
ayna işini hallettim 1000RR aynası buldum bir çift 40 tl ye![]()
en güzeli RR aynası yukarı katlanıoyr![]()
Gerçekçi olmak lazım bu motorla uzun yol olmaz... Yapanlar ekstra efor sarfedip tsuba san gibi inanılmaz bir insandır... Bu dediğimden ayda 1 sefer uzun yol 300-500 km yol anlama ayda 1 kere olabilir ama hergün 100-150 km yol hakikaten öghhh getirir adama... racing sana göre değildir... Hocam bitçen okadarda bide sağlığın var.
hergün 100-150 km şeklinde olmaz. fakat haftada 300-500 km olabilir
anah nerden buldun kardeşim hemen cwp ver:jocolor:
ayna işini hallettim 1000RR aynası buldum bir çift 40 tl ye![]()
nereden hallettin len caner...
bende alim 1 çift..
birde benim ayna sendemi görkemdemi..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------
motorda hayırlı olsun bu arada
arkadaşta fazla varmıs verdi sağolsunbitanesi tamirli
teşekkür ederim abi ıslatıcaz inş yakın bi zamanda :rendeer:
snn ayna da görkemde ,görkemde lüleburgazdagelicek pazartesi
tamam saol b.rde aynaların alt bağlantı parçası varmı ..birtane 1000 rr sağ aynanın alt parçası...
bende arıyorum işte onlar olunca direk RR aynası haline gliyo katlama şekli aynı oluyobulabilirsem haber veririm :wiinkk:
Kardeşim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :rendeer: Ördeğe de vermesinp
Bekliyorum seni yanımaIslarız sonrada cilalar patlatırız :mrgreen:
Canercamalan kardeş motorun hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin Maşallah...
ALLAH razıolsun teşekkür ederim :wiinkk: