Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

valla bizim hyoların aynaları eşşek kulağı gibi açık ve yukarıya dikik.artı ölü noktası var.benim ilk motorum olan hyosungun aynaları orjinaldi ve hiç hoş durmuyordu.şimdikiler 600f aynası daha kibar ve ölü noktası yok arkada ne olup bitiyor biliyorsun.bence 600f aynası takın derim.ikisinide denemiş biri olaraktan.ii günler arkadaşlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:11 ----------

sayfanın üstünde kırmızı siyah motorum var 600f aynaları takık üzerinde.bir ona bakın birde hyosungun orjinal aynasına bakın kararı bverin.bence 600f cuk oturmuş.

valla bizim hyoların aynaları eşşek kulağı gibi açık ve yukarıya dikik.artı ölü noktası var.benim ilk motorum olan hyosungun aynaları orjinaldi ve hiç hoş durmuyordu.şimdikiler 600f aynası daha kibar ve ölü noktası yok arkada ne olup bitiyor biliyorsun.bence 600f aynası takın derim.ikisinide denemiş biri olaraktan.ii günler arkadaşlar...

en güzeli RR aynası yukarı katlanıoyr ;)

Gerçekçi olmak lazım bu motorla uzun yol olmaz... Yapanlar ekstra efor sarfedip tsuba san gibi inanılmaz bir insandır... Bu dediğimden ayda 1 sefer uzun yol 300-500 km yol anlama ayda 1 kere olabilir ama hergün 100-150 km yol hakikaten öghhh getirir adama... racing sana göre değildir... Hocam bitçen okadarda bide sağlığın var.

hergün 100-150 km şeklinde olmaz. fakat haftada 300-500 km olabilir

hergün 100-150 km şeklinde olmaz. fakat haftada 300-500 km olabilir

valla her gun degılse yaptıgın uzun yol bence rahat belkıde ben alıstıgımdan mesela yaz ıcınde 3- 4 defa mersıne gıttım geldım gidiş 350-390 km arası sadece 1 defa benzın için 5 -10 dakka durdum.bu bence sürücüye göre değişir.hafta sonu gezılerde de oyle 50-80 km arası cok yormaz alışana kadar hissedersin alısınca farkına varmazsın(tabi bende böyle idi sizde bilemem)

heşleşşükür resim çekebildim bugün

4922.jpg

4973.jpg

4979.jpg

4982.jpg

nereden hallettin len caner...

bende alim 1 çift..

birde benim ayna sendemi görkemdemi..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------

motorda hayırlı olsun bu arada

arkadaşta fazla varmıs verdi sağolsun ;) bitanesi tamirli

teşekkür ederim abi ıslatıcaz inş yakın bi zamanda :rendeer:

snn ayna da görkemde ,görkemde lüleburgazda :) gelicek pazartesi

arkadaşta fazla varmıs verdi sağolsun ;) bitanesi tamirli

teşekkür ederim abi ıslatıcaz inş yakın bi zamanda :rendeer:

snn ayna da görkemde ,görkemde lüleburgazda :) gelicek pazartesi

tamam saol b.rde aynaların alt bağlantı parçası varmı ..birtane 1000 rr sağ aynanın alt parçası...

Kardeşim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :rendeer: Ördeğe de vermesin :pp
Bekliyorum seni yanıma :) Islarız sonrada cilalar patlatırız :mrgreen:

Son düzenleme:
Arkadaşlar içten bi dua edinde bende bu başlığa Hyosung GT 250 R kullanıcısı olarak yazayım yakın bi zamanda :):wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar