20 Mart '10 - Motosiklet Yıkama Günü Fotoları..

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mct 250'nin koruma demirleri üzerinde extra ışıklandırmamı var banamı öyle geldi:silent: Eğer öyleyse eminim çok yakışmıştır..

mct 250'nin koruma demirleri üzerinde extra ışıklandırmamı var banamı öyle geldi:silent: Eğer öyleyse eminim çok yakışmıştır..

Evet kendilerinin sis farı var :)

Kızımın küpeleri onlar..Baksana ışıl ışıl :mrgreen:

Gerçi gezilerde önümde gidenler azcık sövüyordur :p

Bu arada Olcan'cım sen bir gizem adamımıydın yav? İfşa ettiysem kusura bakma valla bilmiyordum..::utangac:
ayrıca haklısın iyi dude lafının üstüne gelirmiş gerçekten de :)

Motosikleti
750x
Evet kendilerinin sis farı var :)

Kızımın küpeleri onlar..Baksana ışıl ışıl :mrgreen:

Gerçi gezilerde önümde gidenler azcık sövüyordur :p

Bu arada Olcan'cım sen bir gizem adamımıydın yav? İfşa ettiysem kusura bakma valla bilmiyordum..::utangac:
ayrıca haklısın iyi dude lafının üstüne gelirmiş gerçekten de :)

Engin abi garaj işini halletmişsin sanırım, bi ara garajla ilgili sıkıntı yaşıyordun yanılmıyorsam

Motosikleti
750x
Burası bir arkadaşın garajı malesef o sıkıntı devam ediyor..
Ama güvenlikli bir yer buldum şuanda lakin hususi garaj gibisi yok tabii :)

malın var bir dert, malın yok ayrı dert, hayırlısı olsun abi :)

Super Moderator
Yok gizem adamlığı değil; bir sürü fotoğrafım, fuarlarda herkese sergilenmişliğim:p...vs var da tanıtım fotoğrafları pek bir ilginç çıkmış genelde:) onu atlattığıma sevindim:mrgreen:

Bu arada 1 kare fotoğraf çekmeye çalışmışım, sarhoş çıkmış:p

Sen gelmeden metehan olsa böyle çekerdi bize diye geyik dönmüştü de oradan dem vurdum bende :)
Bu arada kitap buluşmasına geliyorsun değil mi? pazar günü..

Super Moderator
Bu hafta ben iptalim, kitap-dergi kalabalığımı da okul vasıtasıyla aynı amaç için vermiştim kısa zaman önce.

Tekrar bir şeyler toparlamaya çalışıyorum, bir sonrakine getirir veya bir ara sana elden vermeye çalışırım, bu hafta sonu toplanacaklara başarılar dilerim şimdiden.:cat:

Sanırım bir elin parmaklarını geçmeyeceğiz ama ben ısrarla buluşma yerinde olacağım her defasında..

GKN

Arkadaşlar Kızıltoprak çıkışında bir tabela var motosiklet yıkama diye...ne kadar orada yıkama...ilaçlı olacak ama...

15 lira. İpone un ilacı ile yağlar temizleniyor, Motor köpükleniyor, zincir temizleyici spreyi sıkılıyor. En son durulanıp gen ipone spreyleriyle zincir yağlanıyor.
Allah için güzel yıkanıyor ama ücreti fazla..

15 lira. İpone un ilacı ile yağlar temizleniyor, Motor köpükleniyor, zincir temizleyici spreyi sıkılıyor. En son durulanıp gen ipone spreyleriyle zincir yağlanıyor.
Allah için güzel yıkanıyor ama ücreti fazla..

sağol hacı...ilaçlı yıkanıyorsa ve zincir yağlanıyorsa bence 15 lira bişey değil ...:cat:

sağol hacı...ilaçlı yıkanıyorsa ve zincir yağlanıyorsa bence 15 lira bişey değil ...:cat:

bencede fiyat yıkama olarak düşünüldüğünde tabiki yüksek ama özenle motorun yıkanmasının yanında zincirede yapılan işleme göre arada bir düşünülebilir.

Gökhan kızıltoprak çıkışı derken tam olarak neresidir veya bilen varmı?

Kızıltopraktan çıkışa yaklaşırken Shell İstasyonu geçince cami yanından bir dar yol girer...orada zaten tabela var motosiklet yıkama diye...ilaçlı yıkamaya ben veririm aga 15 gayme acımam...

İlaçlı yıkama hemen hemen tüm yıkamacılarda var zaten..
Bizim bu gittiğimizde sonax marka kullanıyordu misal..5 TL'ye yıkadı..

Farkları zincir temizleme + zincir yağlama yapmaları..

bana 15 gayme çok değil agalar...özenli olduğunu görürsem helal olsun...

Motoru yıkatmak istiyorum sizler gibi gülüşahenk ama İZMİR'de nerde ? Osbourne kardeşim, birde tazyikli su motorda biyerlere kaçıp, çalışma problemi yapıyor mu ? Dikkat edilmesi gereken bölümler neresi acaba MCT'de özellikle...

Benim şikayetim var arkdaşlar ne zaman yıkatsam yağmur yağıyor :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:51 ----------

Motoru yıkatmak istiyorum sizler gibi gülüşahenk ama İZMİR'de nerde ? Osbourne kardeşim, birde tazyikli su motorda biyerlere kaçıp, çalışma problemi yapıyor mu ? Dikkat edilmesi gereken bölümler neresi acaba MCT'de özellikle...

Korna ve direksiyondaki gösterge sinyal düğmelerine fazla su gelmese iyi olur.

Benim şikayetim var arkdaşlar ne zaman yıkatsam yağmur yağıyor :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:51 ----------

Korna ve direksiyondaki gösterge sinyal düğmelerine fazla su gelmese iyi olur.

skutırı yıkatsan ne olcak hacı...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar