nazar değdi..cbR ımla kaza yaptım :( :(

Çok geçmiş olsun.Trafikte hayvanlar olduğu sürece bizim işimiz zor.Ama biz motorcular zoru severiz :cat:

Semih'cim çok geçmiş olsun kardeşim, ucuz atlatmışsın yine.
O hayvan da belasını bulur inşallah en kısa zamanda.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşim geçmiş olsun o ....... hemen şikayet et ,hastane raporu tuttur çünkü yaralama ve kaçmaya giriyor çok ciddi bir suç şahit bulursan da kurtuluşu olmaz.allaha emanet ol.

Semih'cim çok geçmiş olsun kardeşim, ucuz atlatmışsın yine.
O hayvan da belasını bulur inşallah en kısa zamanda.

çok sağol emre abicim..
bulucak o hayvan belasını :mad:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 ----------

Kardeşim geçmiş olsun o ....... hemen şikayet et ,hastane raporu tuttur çünkü yaralama ve kaçmaya giriyor çok ciddi bir suç şahit bulursan da kurtuluşu olmaz.allaha emanet ol.

hastaneden adli raporum var..
1 değil 10 tanede şahit var kazayı gören..

Semih :pale: Ah ablacım yaa çok geçmiş olsun Allahtan ucuz atlatmışsın, ne yol veriyosun ş..size :jocolor: beklesin, neyseki plakayı almışsın. Bizi ara canım ihtiyaç duyduğunda :rendeer:

Semih :pale: Ah ablacım yaa çok geçmiş olsun Allahtan ucuz atlatmışsın, ne yol veriyosun ş..size :jocolor: beklesin, neyseki plakayı almışsın. Bizi ara canım ihtiyaç duyduğunda :rendeer:

çok sağol ablacımm...
düşünmeniz yeter...
eğer durup yol vermeseydm devam etseydim göbekten alıp götürürdü bni.. çnkü hiç gaz kesmedi kavşağa gelirken.. bni gördüğü halde :mad: :mad::mad:

Allah cezasını versin bunların ne diyeyim...

eğer allah vermezse ben vericem o adamın cezasını :mad: :mad:
kalkıp dövsekte adımız çıkar motorcular serseri motorcular şöyle motorcular böyle diye..
göz göre göre bizi ölüme götüren hayvanların yaptığı cinayet değil ama:mad: :mad: :mad:
allah belalarını versin hepsinin :mad:

Semih plakayı yarın sordurayım bakalım nereden kimin nesi çıkacak

çok geçmiş olsun arkadaş nasıl bir sığırsa artık yol verdiğin halde gelip sana çarpmayı başarmış. en kısa zamanda eski sağlığına kavuşman dileğiyle eğer sinyal arayıp bulamazsan ben bir ara ucuz bulup yedeklemiştim haberin olsun.

çok geçmiş olsun arkadaş nasıl bir sığırsa artık yol verdiğin halde gelip sana çarpmayı başarmış. en kısa zamanda eski sağlığına kavuşman dileğiyle eğer sinyal arayıp bulamazsan ben bir ara ucuz bulup yedeklemiştim haberin olsun.

eyvallah dostum sağol..
bi bakalım nasıl yapıcaz napıcaz..
ama aklımdasın eğer lazım olursa irtibata geçeriz.. ;)

rif

geçmiş olsun kardeşim bende ilk kazamı yaptım bugün :/ bacağının bir an önce iyileşmesi dileğiyle.Koruma ekipmanlarınla yola çıkmayı sakın ihmal etme bu arada.Tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun kardeşim bende ilk kazamı yaptım bugün :/ bacağının bir an önce iyileşmesi dileğiyle.Koruma ekipmanlarınla yola çıkmayı sakın ihmal etme bu arada.Tekrar geçmiş olsun

sanada büyük geçmiş olsun dostum..
koruma ekipmanlarım tamdı..
korumalı ceketim , kaskım , eldivenlerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar