nazar değdi..cbR ımla kaza yaptım :( :(

evet arkadaşlar.. insan kılığına girmiş bi hayvan geçiş hakkı benim olduğu halde durup yol verdiğim kavşakta bana vurdu ve sonrada durmadan kaçtı :mad: :mad:
arkasından plakasını alabildim..
yinede allahıma şükür bu şekilde kurtuldum..
sağ bacağımda ödem oluştu..
işte resimler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öyle hayvanlara yol vermezsın bı daha çok gecmiş olsun hayvan çok dikkatli ol kardeşim acil şifalar

cok gecmıs olsun.hemen trafıge plakayı sıkayet et davacı ol.böyle adamlar yuzunden cok motorcu arkadasımız hayata veda etti ne kadar duyarlı olursak okadar iyi olu tekrardan kendıne cok dıkkat et semko..

öyle hayvanlara yol vermezsın bı daha çok gecmiş olsun hayvan çok dikkatli ol kardeşim acil şifalar

çok teşekkür ederim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:29 ----------

cok gecmıs olsun.hemen trafıge plakayı sıkayet et davacı ol.böyle adamlar yuzunden cok motorcu arkadasımız hayata veda etti ne kadar duyarlı olursak okadar iyi olu tekrardan kendıne cok dıkkat et semko..

çok sağol :( :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 ----------

semih geçmiş olsun kardeşim :rendeer:

sağolasın gürkan amca:( :( :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun.. Allah sana şifa, o hayvanada iki misli bela versin...

katılıyorum . peşini bırakma . motosiklet kullanıcılarını ezdirme

geçmiş olsn bu arada

Geçmiş olsun en yakın zamanda plakayı bildir cezasını bulsun bunlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar