nazar değdi..cbR ımla kaza yaptım :( :(

Geçmiş olsun ayağındaki yara iyileşmeden trafiğe şikayet et bütün masraflarını karşılattır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun :rendeer: Bunu yapan varlıklara hayvan dersek ,bence hayvan haklarını ihlal etmiş oluruz, farklı bir yaratık türü bunlar .

Ahh ahh mahlede var bi ibnelik ama nedir:(:( bilmiyorum şimdi sana geldi bela:(:(:( off off kardeşim allah daha beterinden saklasın vallaha çok üzüldüm eski günlerim aklıma geliyor:(:(

Ahh ahh mahlede var bi ibnelik ama nedir:(:( bilmiyorum şimdi sana geldi bela:(:(:( off off kardeşim allah daha beterinden saklasın vallaha çok üzüldüm eski günlerim aklıma geliyor:(:(

nasıl bir şanstırki senin motorun servisten çıktığı günün ertesi ben patlıyorum :mad: :mad:
gereken herşeyi yapıcam ama.. o bana çarpıp kaçan insan kılıklı hayvan çekicek cezasını :mad: :mad:

öncelikle geçmiş olsun dostum.bende o hayvanardan bir tanesi yüzünden kolumu kırdım,6 ay çekmediğim kalmadı:(. Neyseki sen plakasını almışsın hesabını sorabileceksin ben ne yazık ki alamadım ve kaçtı gitti insan görünümlü hayvan. tekrar geçmiş olsun.

öncelikle geçmiş olsun dostum.bende o hayvanardan bir tanesi yüzünden kolumu kırdım,6 ay çekmediğim kalmadı:(. Neyseki sen plakasını almışsın hesabını sorabileceksin ben ne yazık ki alamadım ve kaçtı gitti insan görünümlü hayvan. tekrar geçmiş olsun.

sanada büyük geçmiş olsun dostum..
bu hayvanları bir araya toplayıp yakmak lazım :mad: :mad::mad:

şuanda tek istediğim şey o hayvanı motosiklete bindirip aynı yerde ona arabayla vurmak sonrada kaçmak :mad: :mad:baksın bakalım nasıl oluyor...

geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm valla..aman dikkatli ol bu hayvanlar maalesef her yerde dolaşıyor ne yapsakta boş. ama gün gelir devran döner bir gün onlarda çeker elbet.
olayın peşini bırakma inşallah en kısa zamanda ayagında iyileşir arkadasım.tekrar herkese kazasız belasız sürüşler :rendeer:

Geçmiş olsun kardeşim.Allah şifa versin inş.Senin adına üzüldüm, inş son kazan olur, etme bulma dünyası sana çarpanlara çarpanlarda olur.O zaman ona çarpanın, durmayıp kaçmasının nasıl bi duygu olduğunu anlar umarım.

abicim bi gün toplanıp dövelim bi tanesini, fotolarınıda burda başlık açıp sergileyelim. Bide plakasını yazsana şerefsizin buraya, belki gören olur, şahsen ben görürsem takip ederim evine kadar yeminle. Ha illa polis mahkeme dersen iyice yazık olur sana, bide sinir hastası olursun:)

Geçmiş olsun ayriyetten

Çok geçmiş olsun kardeş bencede bildir şerefsizlerde saygı denen bişey yokki!!

Çok geçmiş olsun..inş en kısa zamanda ileşirsin..böyle hayvanlar çok ne yazıkkı...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili kardeşim çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Ama o şerefsiz evladını git trafige bildir.

aracın plakası 34 tp 5951
pendik ve çevresinde oturan arkadaşların aklında bulunsun...
araç pendikte ikamet ediyo...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar