Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hayırlı olsun ve geçmiş olsun kardeşim,motorlara temiz binin bu ne böyle pis pis walla canım acır benim böyle gördükçe:)

teşekkür ederim.ya o gün kirliydi ardından tertemiz oldu kara şahinim parladı yıkattım da..:) kendim yıkamak ilgilenmek isterdim ama ne yazıkki yıkayabilceği yer yok :/

1 liraya sabun köpüğü püskürten bi makina var petrollerde,evimizin dibinde de var,köpükle bembeyaz yapıyorum motoru sonra tazzikli tabanca ile bi yıkıyorum off iliğine kadar temizlenmiş oluyo,sonra al bezi parlat:)

Yalovada, uyuyo evin içerisinde :) Ben 1 aydan fazladır; Rize'deyim :)

hee olum desene bende bişi oldu sandım :) :queen: özle de öyle özle başka türlü özlemek zorunda kalma inş :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 ----------

buarada benim motor hyo değil ya st kanuni şu motosikleti kısmını da ona göre ayarlıyımda bide resimleri de çektikmi tamam olacak :)

Teşekkür ederim caner =)
Valla motordan uzak kalmak çok berbat bişey çok özlüyorum =( allah kavustursun cakalaz :p

eyv eyv çok teşekkür ederim arkadaşlar :)

mavibuz seninle bi görüşmemiz lazım önümüzdeki haftaiçi kısmetse görüşürüz ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:37 ----------

alıntıya basıyosun çıkan penceredeki yazılarınhepsini kopyalıyosun geliyosun bizim topiğe cevap yazma yerine ordan yapıştırıyosun sonrada cevabınıda ekliyosun oluyo bitiyo ;)

eyvallah :cat: görüşelim kardaşşş :mrgreen: hayırdır :silent:

Son düzenleme:
:cat: olurda ben tabanyavla gelirim motor yatıyor :salut: hay ben böyle şansa :pr:

sorun olmaz ya olsun ozaman şöyle bişi yaparız GT250R cılar olarak 2 hafta sonra güzel bir mangal operasyonu düzenliyelim orda buluşalım oky ;) siz katılımı arttırın herkesin haberi olsun ben organizasyonu ayarlıyacağım :rendeer::wiinkk:

sorun olmaz ya olsun ozaman şöyle bişi yaparız GT250R cılar olarak 2 hafta sonra güzel bir mangal operasyonu düzenliyelim orda buluşalım oky ;) siz katılımı arttırın herkesin haberi olsun ben organizasyonu ayarlıyacağım :rendeer::wiinkk:

ozaman ben sana artçı olurum artık :mrgreen: nerde ve tam olarak tarih konuyu biraz aç katılım da artar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar