tmm saol bende şimdi buldum
Önemli değil yapabildinmi peki ?
tmm saol bende şimdi buldum
evet arkadaşlar..baya bi önceden mesaj yazmıştım bu motor hakkında kararsızdım..mesajdan sonra karar verdim ve aldım motorumu sömestrdaforumu sürekli takip ettim ama mesaj yazmak nasip olmadı..ve bugüne nasipmiş
aldıktan sonra küçük bi kaza da atlattım...ters yönden önüme araç çıktı köşeden ve köşede de kamyonet park etmişti..haliyle yolu göremedim..dönüşe geldigim için iyice yavaşlamama rağmen aracı üstüme geliyo görürken panik yaptım ve ön freni kökledim birazcık ayaklarımı salmıştım çünkü durcam diye
yer mucurluydu biraz ve ben gümm yere
bende bişey yok neyseki..motorda da ayna kırığı fren maneti kırıgı falan
okul nedeniyle istanbuldayım..motorum memlekette ne yazıkki
geçen hafta ordaydım şansıma havada çok güzeldi gezdim bi güzel..bi kaç da foto ekliyim bari çok konustum..bunları da geçen hafta çektim..
QUOTE]
ARKADAŞLAR bizim motorlar ne malı? kore mi? :cherry: benim motorun karbüratöründe koskaca MADE İN JAPAN yazıyor ha duyrulur:cherry: bi bakın derim görebilcekmisiniz,anoowww japan karbüratörlü motorum benim:queen::bounce:
günayydınn dicektim ama akşam olmuş:queen: bende görkemle görkemin motora bakım yaparken farketmiştim japan yazısını oluyo bi 3 4 ay
![]()
sende 3 ay önce uyanmışsın işte benim uykum ağır oluyo:cherry:
harbiden çok mutlu olmuştum görünce ha kendime bi güven geldi:cherry::cat:
Türk yazsa inan daha da kötülerlerdi hyoları![]()
ee sen kötüleyenleri neyapacan ben motorumu seviyorum kardeşim arızası yok bişeyi yok şekil de motor kime ne :mrgreen: çokta şey yani o deilde HAKKATTEN bir hayabusanın, hondanın vs yanında made in TÜRKİYE yazsa negüzel olurdu dimi
Benimki karbüratörlü olmadığından göremedim bir şey:mrgreen:
shorin kardeş, ben yan sanayi taktım ürünü sahibinden.com dan aldım maneti..ancak aldıktan sonra gördüm yan sanayi olanların stop lambasını yakmadığı konusunu..ne yazıkki doğru :/ ancak şimdilik böyle kullancam..bi süre sonra orjnlyle değitirmeyi düşünüyorum..onlar da çok pahalı ama be :/ :mrgreen:r: