salih onun sinyalliside var orada.bence almışken ondan al.
tamam abi doğru sölüyosn.daha kulanışlı olur sinyalli.
eve gidince paypala tekrar üye olcam.geçen seferki olmamış
salih onun sinyalliside var orada.bence almışken ondan al.
tamam abi doğru sölüyosn.daha kulanışlı olur sinyalli.
eve gidince paypala tekrar üye olcam.geçen seferki olmamış
Selamlar,
hyo gt250r ye http://www.entelenerji.com/magaza/pc/viewPrd.asp?idproduct=253&idcategory=20
bu zincir olur mu? servis kitabi O ring diyor.Bilgisi olan?
Tesekkurler.
Elimde sıfır km de st&kanuni var ve hertürlü yedekparça mevcuttur isteyen arkaşlar varsa yardımcı olabilirim saygılar
Olur, sadece 520 ve bakla sayısının 112 olduğundan emin olman gerekiyor ben DID'in o-ringlisini aldım ama kodu ve bakla sayısı şu an hafızamda değil çok memnunum, x-ringlerin daha iyi olduğu söyleniyor, daha yeni bir teknoloji ve yağı daha uzun süre içerisinde tutabiliyormuş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:06 ----------
hava filtresi, yağ filtresi ve bir takım balata fiyatı alabilir miyim?
gökhan kardeşim motorun çok güzel gerçekten allah kaza bela wermesin. kardeşim senin kaskının aynısının siyahı var ben de fakat ön camı şeffaf cam bende senin gibi nasıl yapabilirim güneş vizörü diyorla galiba ona ben değiştirmek istiyorum yardımcı olursan çok sevinirim kardeşim
2 tane sipariş etcem gökhan en kısa zamnda.
konuşuruz detayları.
selam yağ filitresi 25 fren balatası 1 takım 40 hava filitresi 70 tl dir
bende burdan alcaktım zaten.şuanda 37 DOLARA maal oluyor
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/e...&itu=UCI&otn=3&ps=6&clkid=8129090926916219492
paypalı halledersem sipariş vercem
selamınaleyküm millet çok şükür bende motoruma kavuştum resim çekme imkanım olmadı daha ama inş en yakın zamanda paylaşacağım kısacabahsediyim motor st kanuni 2008 model siyah orj 1250 km de herşeyi sıfır gerisinide artık buluşmalarda konusuruz![]()
arkadaşlar elimde sıfır kmde 2010 model gt250r var isteyen arkadaş varsa yardımcı olabilirim 8250 tl ye vericem isteyen arkadaşlar bu nodan ulaşabilirler 0535 767 30 47
selamınaleyküm millet çok şükür bende motoruma kavuştum resim çekme imkanım olmadı daha ama inş en yakın zamanda paylaşacağım kısacabahsediyim motor st kanuni 2008 model siyah orj 1250 km de herşeyi sıfır gerisinide artık buluşmalarda konusuruz![]()
hele şükür caner yahu güle güle kullan
abi bizim formda başka bir topikten nasıl alıntı yapabiliyoruz:silent:
Arkadaslar yarin zincir degisimi yaptiricam.Zinciri aldim.D.I.D xring.
Mecidiyekoy civari (10km civari) tavsiye edebileceginiz biryer var mi?
Bir de bu islem ne kadar surer?Ne kadar tutar tahmini?
Tesekkurler.
Arkadaslar yarin zincir degisimi yaptiricam.Zinciri aldim.D.I.D xring.
Mecidiyekoy civari (10km civari) tavsiye edebileceginiz biryer var mi?
Bir de bu islem ne kadar surer?Ne kadar tutar tahmini?
Tesekkurler.