Ben bu pazar mersine balık yemeğe gidecem gelmek isteyen varsa buyursun :bounce:
hocam tutup yiyeceksin sanırım:bounce: :cherry: :queen: :rendeer:
Ben bu pazar mersine balık yemeğe gidecem gelmek isteyen varsa buyursun :bounce:
hocam tutup yiyeceksin sanırım:bounce: :queen: :cherry: :rendeer:
herkese selam hayırlı cumalar ismim mümin siteye ilk defa yazıyorum sizlerle iki kez geziye geldim erzin ve yusuf abinin bahçe yayla evine gidilen gezide tanıyan abiler vardır ama ismen değil.aranızda bulunmaktan mutluluk duyarım
hafda sonu egitimde olacagım için sizlerle olamayacagım
size şimdiden iyi eğlenceler
hafda sonu egitimde olacagım için sizlerle olamayacagım
Yahu Fuat sende askermisin yoksa talebemisin
ne bu 15 günde bir eğitim.![]()
Hosgeldin Mümin Abi:rendeer:..Bizde Seni Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız..:cat:
Aramıza tekrar hoşgeldin :rendeer:
Yahu Fuat sende askermisin yoksa talebemisin
ne bu 15 günde bir eğitim.![]()
BMW bakım-onarımı, alım-satımı yapanlar genelde Japona bindiğine göre bu BMW harbiden fıs motormuş gibi bir polemikle ortamı neşelendirmek istiyorum. Sitede polemikli konu kalmadı il gruplarına sıçramaya başladım
Mümin hoşgeldiniz.
Desene durum vahim![]()
Çok vahim abi, stres atmak için tüm polemiklere sıçradım 110(du galiba) Hızır İtfaiye gibi hepsini bir bir söndürüyorum. Polemik bitince boşlukta hissediyorum kendimi. Yıllar sonra forumun tadını nasıl alacağımı keşfetmeye başladım galiba:queen:
B...nu çıkarmada :mrgreen:
Burnunu çıkarma demek istedin değilmi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:16 ----------
Yahu bizim misafirimiz amma bol,
Yine aşağıda 5 kayıtlı üye 3 Misafirimiz var.