[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi geceler,demirim gürselim allah her şeyin en iyisini nasip etsin ciğerim, resmini gördüm küçük emrah geldi aklıma çok hüzünü bakmışsın,dört teker olmuşsun allah kza bela vermesin güle bgüle kullanmak nasip etsin be ciğerim.

çelik gürselim sanada hayırlı olsun allah kazasız belasınz iyi günlerde kullanmak nasip etsin

benimde motorum dün akşam bakımdan çıktı özlemişim hayvanı,sesi değişmiş gavurun tın tın ötüyor daha bir keyif aldım bugün

tekin abim sanada iyi geceler en güzel günler olsun abim benim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------

Adana İl Temsilcisi
:rendeer:günaydın ADANA MT'nin güzide motorcuları.hepinize hayırlı haftalar,bol kazançlar olsun.:rendeer:

Tünaydın arkadaşlar :rendeer:

Bora kardeş, aşağıdaki konu için ne düşünüyorsun, bir organizasyon ayarlıyacakmısın :silent:

sevgili Adana mt,
mersin motosiklet kulübü olarak sizinle tanışıp kaynaşmak isteriz.
Bunun için bir etkinlik planlayalım.Adana'da yada Mersin'de yada başka bir yerde buluşalım ne dersiniz?

motorunu satanada, yeni motor alanlarada hayırlı uğurlu olsun. Darısı bana inşallah :)

Hayırlı haftalar arkadaşlar,
Muzaffer kardeşim Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileği ile.
Demir Gürsel kardeşim, iyi bir nedenle sattığını bildiğim için sanada hayırlısı olsun diyorum. Ancak fotografında çok mazlum duruyordun. Allah daha iyilerini nasip eder inşallah.
Çelik Gürsel kardeşim, sanada hayırlı olsun. Ama çok sessizden gidiyorsun, adam siteye bir resmini koyar bari.
Herşey gölünüzce olsun.:rendeer:

sevgili Adana mt,
mersin motosiklet kulübü olarak sizinle tanışıp kaynaşmak isteriz.
Bunun için bir etkinlik planlayalım.Adana'da yada Mersin'de yada başka bir yerde buluşalım ne dersiniz?

sizden cevap bekliyoruz adana mt...
Mersin motosiklet kulübü olarak ne zaman derseniz biz hazırız...

Benim bir sorunum olduğundan değil, hatta grubumuzdan hiçkimse de ne hatırlar, ne sorun eder... amma aynı teklifi biz yapmıştık bir dönem, sonra yerin dibine batırılmıştık, neyseki sağduyulu Adanalı-Mersinli arkadaşlar ortalığı toparlayabilmişti... aklıma geliverdi işte... :rendeer:

Gürsel abim alanada satana da hayırlı ugurlu olsun, Allah sana daha iyilerini nasip etsin inşallah...
Bende senin gibi motosikletimi sattım, İst'a yerleşmem gerekti, Gelip haber veremedim kusura bakmayın apar topar iş nedeni ile acil şekilde İst'a gittim çünkü.Artık buralardayım gelen olursa Sabiha Gökçen Havalimanına beklerim burada çalışıorum.Herkese selamlar ve kazasız belasız sürüşler diliyorum...

merhaba arkadaşlar motoru satınca uzak kalıyoruz işte böyle siteden. gürselcim hayırlı olsun. sen de kaldın dımdızlak ortada yani. neyse sağlık olsun biri gider biri gelir ama bundan sonra sana motor gelmez

buarada arkadaşlar yarın akşam saat 21:00 de ben ve muzaffer abi hayalparktaki havuza gidiyoruz gelmek isteyen varsa 9 da orda olsun. fiyatı 7 TL imiş.

iyi akşamlar sevgili doslarım.
hayırlı olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum.
bora abimin,de arabaya vermiş olduğu emeği için ellerine sağlık diliyor, ve çok çok teşekkür ediyorum.
muzaffer abimin,de yeni aldığı motor hayırlı uğurlu olsun. allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
tüm adana mt arkadaşlarıma sevgiler.:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlarrrrrrrrr,aa haluk yaşıyor

hatta mesaj bile yazıyor vay beaaa

bendende herkese hayırlı haftalar hayırlı işler olsun

motorunu satanada, yeni motor alanlarada hayırlı uğurlu olsun. Darısı bana inşallah :)

sağolasın yusuf:)

Demir Gürsel kardeşim, iyi bir nedenle sattığını bildiğim için sanada hayırlısı olsun diyorum. Ancak fotografında çok mazlum duruyordun. Allah daha iyilerini nasip eder inşallah.

çok sağol yusuf abi, nasıl mazlum olmayayım lafta deyil gerçekten çok sevdiğim motorum gitti:salut: ama hayırlısı olsun, artık motor biraz uzak

Gürsel abim alanada satana da hayırlı ugurlu olsun, Allah sana daha iyilerini nasip etsin inşallah...
Bende senin gibi motosikletimi sattım, İst'a yerleşmem gerekti, Gelip haber veremedim kusura bakmayın apar topar iş nedeni ile acil şekilde İst'a gittim çünkü.Artık buralardayım gelen olursa Sabiha Gökçen Havalimanına beklerim burada çalışıorum.Herkese selamlar ve kazasız belasız sürüşler diliyorum...

birkanım sağolasın.sanada kolay gelsin işin hayırlı olsun:rendeer:

merhaba arkadaşlar motoru satınca uzak kalıyoruz işte böyle siteden. gürselcim hayırlı olsun. sen de kaldın dımdızlak ortada yani. neyse sağlık olsun biri gider biri gelir ama bundan sonra sana motor gelmez

sağol haluk, evet artık motor olmaz, ancak bende küçük bir motor düşünüyorum

herkese iyi akşamlarrrrrrrrr,aa haluk yaşıyor

hatta mesaj bile yazıyor vay beaaa

bendende herkese hayırlı haftalar hayırlı işler olsun

selam cengizim abim, sanada iyi akşamlar:)

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.

sizden cevap bekliyoruz adana mt...
Mersin motosiklet kulübü olarak ne zaman derseniz biz hazırız...

en kısa sürede,arkadaşlarla görüşüp,size bilgi veririz kardeş.:cat:

hayırlısı olsun birkancığım.sabiha gökçene gelirsek,uğrar,bir çayını içeriz.sevgilerimle.:)

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,henüz daha vakit var ama,kamp alanı oldukça güzel.oraları iyi bilirim.izin işini ayarlayabilenler için bulunmaz fırsat.konuşalım hep beraber.

Kamp alanına giriş ve çadır kurmak kesinlikle ücretsiz....
Detaylı bilgiler sık sık bu topicten duyurulacaktır.
Kamp alanından bir kaç fotoğraf,

044-5.jpg

Sahne,

041-4.jpg

Balık tutmak isteyenler için,

050-3.jpg

054-4.jpg

Mavi bayraklı deniz ve kum,

057-4.jpg

083-2.jpg

Her şey siz motodostlar için en ince ayrıntısına kadar düşünüldü.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...nlikleri/73656-mersin-motosiklet-senligi.html

Son düzenleme:
Benim bir sorunum olduğundan değil, hatta grubumuzdan hiçkimse de ne hatırlar, ne sorun eder... amma aynı teklifi biz yapmıştık bir dönem, sonra yerin dibine batırılmıştık, neyseki sağduyulu Adanalı-Mersinli arkadaşlar ortalığı toparlayabilmişti... aklıma geliverdi işte... :rendeer:

Mersin motosiklet kulübü 1 Ağustos 2009 yılında kurulmuştur.Amaçlarından bir tanesi de diğer il guruplarıyla tanışmak kaynaşmak olan kulübümüz kendisine yapılan hiç bir teklifi geri çevirmemiş,motodostluklar için elinden gelen özveriyi yapmıştır.
Mersin'de bizden başka motosiklet gurupları da vardır.Sanırım bir karıştırma olmuş.
Yine de bir hata olmuşsa telafi ederiz.Mersin adına hata varsa özür de dileriz.

Adana İl Temsilcisi
Mersin motosiklet kulübü 1 Ağustos 2009 yılında kurulmuştur.Amaçlarından bir tanesi de diğer il guruplarıyla tanışmak kaynaşmak olan kulübümüz kendisine yapılan hiç bir teklifi geri çevirmemiş,motodostluklar için elinden gelen özveriyi yapmıştır.
Mersin'de bizden başka motosiklet gurupları da vardır.Sanırım bir karıştırma olmuş.
Yine de bir hata olmuşsa telafi ederiz.Mersin adına hata varsa özür de dileriz.

eski defterleri karıştırmanın,çok da anlamlı olmadığını düşünüyorum.olmuş,bitmiş,geçmiş,gitmiş.söz konusu kişiler şu anda unutuldu gittiler bile.yeni dostluklara,arkadaşlıklara bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar