boşver onlar bıkepiç...ne uğraşcam şovstar sitesinde...bizim olayımız önemli olan büyüklüğü değil işlevi...
![]()
Sabah sabah mesajını okudum kendime geldim valla Metehan. :mrgreen::mrgreen:
boşver onlar bıkepiç...ne uğraşcam şovstar sitesinde...bizim olayımız önemli olan büyüklüğü değil işlevi...
![]()
Metehan kardeş şu en soldan yardırdığın videonu izledim de valla çocukluğum geldi aklıma atom karıncayı izlemiş gibi oldum:queen: bu arada ben hala bağrıma taş basıp bekliyorum burada bayiyle görüştüm birkaç sefer adam nuh diyor peygamber demiyor valla yerse 4.140 başka olmaz diyo:salut: öyle plaka falan içinde deyiverse yapışacam valla canıma tak etti artıkr:
Sabah sabah mesajını okudum kendime geldim valla Metehan. :mrgreen::mrgreen:
Hacı sıfır alacaksan, İstanbuldaysan, gel beraber alalım,indirim yaparlar, eşşek değiller yaMetehan kardeş şu en soldan yardırdığın videonu izledim de valla çocukluğum geldi aklıma atom karıncayı izlemiş gibi oldum:queen: bu arada ben hala bağrıma taş basıp bekliyorum burada bayiyle görüştüm birkaç sefer adam nuh diyor peygamber demiyor valla yerse 4.140 başka olmaz diyo:salut: öyle plaka falan içinde deyiverse yapışacam valla canıma tak etti artıkr:
Hacı verdim ayarı soldan soldan...İnanmıcan aha geçen pazar yine Erdiyle 1.köprü çıkışı (130+90 kilo) 125 e vurdum makinayı...daha ne olsun...
Burada peşin fiyata 4140 gaymeye plaka dahil...:cat:..plakanı kendin çıkarırsan 100 lirayı geçmez biraderim...daha kardasın bence...bayiler plakaya 200 ister hep....
Zincirstar günaydın...Mimozayada bağlantı yap bak takip etmiyon müşteriyi kanka...
Ailemizin zincircisi Aydoğan...2.adresiniz...muhtelif çeşitlerle hizmetinizde...
benim sele çatlak kısımdan pörtledi...oraya bi japon yapıştırıcıyla operasyon yapayım...3 yıl beni taşıdı gayet doğal bence...
![]()
Hacı sıfır alacaksan, İstanbuldaysan, gel beraber alalım,indirim yaparlar, eşşek değiller ya![]()
:
geçmiş olsun abi :
Hacı sıfır alacaksan, İstanbuldaysan, gel beraber alalım,indirim yaparlar, eşşek değiller ya![]()
Zincirstar günaydın...Mimozayada bağlantı yap bak takip etmiyon müşteriyi kanka...
Ailemizin zincircisi Aydoğan...2.adresiniz...muhtelif çeşitlerle hizmetinizde...
![]()
he bu ara benım bi arkadaş var 1000 suziki var çok kaliteli zincir aldım dedi motor bir haftadır serviste takıldıktan sonra zinciri kırmış çok kalıteli olsa gereksordum acaba aydoğandan mı aldı
öğrendimki çekik gözlülerin çinli versiyonun dan almış. aydoğan bana zinciri yolasında azhavamı atayım
![]()
ah kanka ah bilmemek değil öğrenmemek ayıp...adamlar 200 tane actıva satıyorlar 10 lira karla...duyda inanma dimi...sen Voltranı oluşturalım diyosun
sağol kuzen balky...yastayım...:salut:Hacı bizim çıkış 14 ü bulabilir ...telefon bekliyorum bizim müco totoşdan...Abiler program eski program olsa diyorum..Hava alsak..İstanbuldan uzaklaşsak...ok...garipçede bir numara yok...oartı orası bildiğin yükseğe çıktığın için makinalarda çekmez ne dersin...
yine iyi dayanmış abi 130 kilo :queen:
bu arada kısmet olurda bende cbf'lenirsem sana rakip olacam alacam bi mavi kask yardırcam bende atom karınca misalien soldan :queen::queen: çok değil şimdilik 110 kiloyum ama herhalde motora binince 120 garanti:cherry:
yine iyi dayanmış abi 130 kilo :queen:
bu arada kısmet olurda bende cbf'lenirsem sana rakip olacam alacam bi mavi kask yardırcam bende atom karınca misalien soldan :queen::queen: çok değil şimdilik 110 kiloyum ama herhalde motora binince 120 garanti:cherry:
Günaydın hatta tünaydın
Abicim senin selede olan şeyin tıpkısının aynısı bendede oldu.
Hatta oturduğum yerin sol kısmında kalıyor sağ kısımda sorun yok.
Bizim gibi dombili olunca selede isyan etti heralde
Düzgün bi döşemeciden popomuza uygun yumuşaklıkta seleye uygun kılıf hazırlattırıp taktıracaz sanırım.
Yeni sele 100TL olması lazım. Çok para.
]
Ben de büyük bi hevesle seni bekliyorum abi, müco niye aramadı dahabenim için farketmez, istediğiniz yere gelirim
![]()
mbuyuk , hoşgeldin
Sende 100+ gruptansın demek ki :queen:
Gerçi benim 100e ulaşmam için 5-6 kilom var ama![]()
Hacı bize sele dayanmaz...selenin orınglısı yokmu...:queen:
ama en rahat sele yine cbfde malımı övmek gibi olmasın...yayılıyon selede..
hoşbulduk kardeş:rendeer: ben birkaç ay önce geldim aranıza ama işte malüm ekonomik durumlar yüzünden bağrımıza taş basıp bekledik durduk ev almıştım geçen yıl onun borcuyla boğuşup sağ salim bitirip düze çıktım çok şükür bir ara niyeti bozdum 1000 liralık bir çinli alayım ataşımı söndüreyim dedim yapamadımale: gönül işte borç harç bitince yine cbf ye düştü bu arada hep takipteydim yani ben hiç bu başlıktan ayrı kalmadım zenon fardan cant boyamaya kadar baya bir doldurdum kendimi yazmasamda bilin ki takipteyim kimin nerede ne zaman kaç köfte yediğini biliyom:cherry:
ybr ye göre olan zincir kaç tl aydoğan kardeş
yebereye zincir satmıyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 ----------
mücahit hocam kullan o cilayı işini görür. bitince kutu cila alırsın. bunlar uzun ömürlü olmaz.
jantlar için saplı sert lavabo fırcası hafif pril'li su ile cok güzel iş görüyor.