arkadaşlar cila parlatma işlerini nasıl yapıyorsunuz hangi ürünü kullanıyorsunuz cbf'inize... benimki sanırım artık cila istemeye başladı gibi hissediyorum ama tam nasıl olur bilmiyorum bir ışık lütfen???
bu başlık bu kadar aktif olmasın yahutakip etmek zorlaşıyor
![]()
katılıyorum , 1 gün okumadımmı işin var
mucit arkadaşım geçmiş olsun, şansın varmış yine koruma demiri olmasaydı halin fenaydı.
arkadaşlar cila parlatma işlerini nasıl yapıyorsunuz hangi ürünü kullanıyorsunuz cbf'inize... benimki sanırım artık cila istemeye başladı gibi hissediyorum ama tam nasıl olur bilmiyorum bir ışık lütfen???
Dün benzinimi fulledim, birde yıkatayım dedim. Geçtim sıraya. Önde bir clio vardı. Yan ayaklığı açıp, motoru bıraktım ve kaskı kenara bir yere koymaya gittim, topu topu 10-15 m filan. Sonra bir küüt diye ses çıktı. Bizim motor yatıyor yerdeale: Adam geri geri gelmeye karar vermiş, artık arkaya nasıl baktıysa, ya da bakmadı.
Şimdi adama ben ne diyeyimr: Baktık kafa ve motor koruma demiri işini iyi yapmış ama arka tarafta işler kötü. Egsoz koruma güzelcene çizilmiş(ben de daha önceden çizdiğim için birşey demedim). Ucuz topcasemiz çizilmiş. Yeni aldığım benzin döküldü biraz, hava borusundan. Adamında arka stop delindi.
Şimdi demem şu: En ufak düşüş bile bu meretin çizilmesi demek, ben de daha önceden çzimiş olsam bile çizilmiş olan parçanın parasını talep etsem mi? Ben de bu şans varken daha çok deviririm motoruda. :silent:
Size bir cila önericem, kullanımı çok basit ve bugüne kadar gördüklerimin içinde en iyi sonucu veren arexons hızlı cila, motoru yıkadıktan sonra bir bezle iyice sıkıp parlatıyorsunuz, sonuç süper haftalarca su geçirmiyor boya altına damla damla kalıyor parlaklığı çok iyi tavsiye ederim..
hepsi buaradadan alıyorum fiyatı 12 tl
http://www.hepsiburada.com/arexons-...ils.aspx?categoryid=26001&productid=otm090040
Bu ürünü motosikletimde 2006 yılından beri kullanıyorum, boya üzerinde mükemmel bir film tabakası oluşturuyor, yıkama işleminden sonra silerek parlatıyorum sonuç harika kesinlikle tavsiye ederim hepsiburadaya teşekkürler.
murat aykan - Yaş: 28 , BODRUM/Muğla/Türkiye
paramı alıon hepsibureadadan bilader![]()
Bune len ulen erhandedektif gibisin haa olm irezil ettin bizi
neyse en azından kendim kullanıyorum memnun kaldığım için yorum yapmıştım:bounce:
hahahah
yakalarım
cbf alalım hadi gel laa sattım ybr yi :d cbf bakıomda 2. el temiz yok yaa
ben 0 km alıcam alırsam 2 ele güvenim yok alırsam uzun süre kullanmak istiyorum bu sefer 2007 aldık kıymetini bilmedik ne olurdu komple motor yapsam bukadar zarara girmezdim..bence al cbf durum uygunsa 0 al..
0 mantıklı tabi ama 4,150 tl, buna artılar eklenecek plaka masraf ruhsat, sigorta, canta aparatı canta, depo koruma kılıfı, koruma demiri yan ayaklık bla bla blaaaaaaaa =) 5 bine gelır artık =) korkutuyo o kadar para. 3 bine temiz bulup 500 masraf edip binmekte var.. helal süt emmiş dek gelir elbet sıfır alamam ben
http://www.sahibinden.com/temiz_motor_arayanlara-94WQQaXQQ22646661WQQpXQQdisplayitem
şuna bak istanbulda olsam alırdım![]()
o babayı satar motoru![]()
Harbi komedi ya:mrgreen: bakıyorum şöle temiz yok..ben kendim temiz kullandığımdan başkalarını beğenemiyeceğim galiba 0 en mantıklısı benim için..
ben de titizim de motosiklet düşüyor kendi kendine? kardeşim
zenon iyi dilklerin için teşekkürler.
sağ ayaklığın bir kaç santim yukarısındaki siyah tıpa...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:06 ----------
aferin lan totoş ...
O dalga şasi çatal milinin somun yuvası...Motoru sıfır aldığınızda ve 30.000 lerde sıkılması tavsiye edilir...biz tabi pek anlamayız ve hissetmeyiz ama oradaki boşluk gaz verdiğinizde arkayı sallarMIŞ...bende yeni öğrendim...![]()
Dün benzinimi fulledim, birde yıkatayım dedim. Geçtim sıraya. Önde bir clio vardı. Yan ayaklığı açıp, motoru bıraktım ve kaskı kenara bir yere koymaya gittim, topu topu 10-15 m filan. Sonra bir küüt diye ses çıktı. Bizim motor yatıyor yerdeale: Adam geri geri gelmeye karar vermiş, artık arkaya nasıl baktıysa, ya da bakmadı.
Şimdi adama ben ne diyeyimr: Baktık kafa ve motor koruma demiri işini iyi yapmış ama arka tarafta işler kötü. Egsoz koruma güzelcene çizilmiş(ben de daha önceden çizdiğim için birşey demedim). Ucuz topcasemiz çizilmiş. Yeni aldığım benzin döküldü biraz, hava borusundan. Adamında arka stop delindi.
Şimdi demem şu: En ufak düşüş bile bu meretin çizilmesi demek, ben de daha önceden çzimiş olsam bile çizilmiş olan parçanın parasını talep etsem mi? Ben de bu şans varken daha çok deviririm motoruda. :silent:
Metehan abiyi Çinlilerde Youtube deki videosu begenmişler hatta bi kaç kişi paylamıs bile lnkini... eee.. Çinliler 130 yaptırtamıyolar herhalde cbf lere :queen:
¤Ş¥Î:
*ì©«¥Ñ tzr1258080 ©ó 26-2-2010 07:19 AM µoªí
¦³µL120¥Ì¦h§r, 110³£¨¯x*W*ş ¨ä¹ê¨£¹L³Ì°ª¥i¥H¥h¨ì130
http://www.youtube.com/watch?v=KLdMQjLXMIg
http://forum.ibike.com.hk/viewthread.php?tid=96918&extra=page=1