rica ederim amörtüsör olayını ne yaptın ayrcıca motorum kaç binde benim ki 13667bugün itibari ile
keçeler için tekrar götürdüm motoru bak dedim yaptın ama yine kaçırıyo şimdide bana maşaları değiştir deme sakın 50 liramı geri isterim dedim

tamam dedi gitti daha dar bi keçe aldı onu taktı çok şükür hallettik o sorunu
ama dün itibariyle arızalı olan ve idareten yapılan kapış pompasının körüğü yine sorun çıkardı ve olan benim en az 1 litre benzinime oldu karbüratör şakır şakır benzin akıttı eve zor attım motoru şimdi orjinal parçasının siparişini verdik italatçı firma getirtecekmiş ay sonuna kadar onu beklicem.
ve motorcu aynı sorunu 2009 model bi land cruser in da yaptığın onunda beklediğini soledi umarım ay sonunu geçirmeden temin ederler şu sorunu da halledersem müthiş rahatlıcam.
çok yakmasının ilk sebebini de buldum benim akıllı motorcu beni sabancı zannedip motor daha iyi gaz yesin die hava filitresini yağ a bulamış motor neredeyse hava almıyormuş paso zengin karışım kullanıyomuşum ben zengin olsam bu motora niye bineyim alırım bi harley

ben zengin deilsem karışımım da fakir olsun...
yarın hava filitresini söküp güzelce yıkamayı düşünüyorum ama nasıl sökeceğimi bilmiyorum bu konuda fotoğraflı bi örneği veye video yu nerede bulabilirim acaba?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:10 ----------
bu arada motorum 12 000 kilometrede...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:11 ----------
-pitoreks35-
arkadaşım bence sen keceleri tamir ettirdiğin ustanı değiştir çünki hatalı bir işlem yaptığı kesin benimde yağ kaçırıyordu değiştirdim ve hiçbir sorunum yok üstelik bu işlem için 40 tl vermiştim.
benim motor şu anda 24000 e dayandı ve saat gibi çalışıyor.Yalnız kullanan arkadaşların dikkatine geçen ay birden beyni yandı ve beyni değiştirdim.Yanma sebebi açma kapama düğmesi kısa devre yapmış ve bu düğmeyi iptal ettirdim.Şimdi kontaktan açıp kapıyorum.Bu düğmeler kısa devre yapıp beynin yanmasına sebep olabiliyor dikkatli olmakta fayda var diyorum.
açma-kapama düğmesi konusunda sana katılıyorum ve bunu daha öncede duymuştum o yüzden aldığım günden beri çok acil bir durum söz konusu olmadıkça kesinlikle o düğmeyi kullanmıyorum sadece kontakla açıp kapıyorum. zaten o düğmeyi kullanmak bi reflex olayı kontağa alışınca eksikliğini hissetmiyorsunuz bile