sen bu makinadan Eskişehirde gördünmü kanka...
sen bu makinadan Eskişehirde gördünmü kanka...anca netten bakıyon varmı oralarda R1 R6 1000RRfalan yeni kasalar...
![]()
€nergy;1985553' Alıntı:Selamlar.iş ve okul yoğunluğundan açtığım konuyu unuttum
Metehan abi oncelıkle ozur dılıyorum sana geri donus yapamadım.Fazlasıyla problem vardı gerek işte gerek okulda.Herneyse ben motor buldum er6n alıyorum.ss görünümlü küçük motorcuklara kurban vermedin beni metehan abi
Aydında bulunan arkadaşın yan çizmesi sonucu(iyiki çizmiş) Aydın'a aldığım uçak biletini iptal ettim %30 kesinti cabası
er6n hiç kafamda yokken bir miktar daha nakit buldum.maaşımı alır almaz motorumu alıyorum.(10undan sonra...) fotoları şuan elimde ama paylaşmak istemiyorum noter satışını yapıp benim olunca paylaşacağım
En güzel günler sizlerin olsun.
Not:Metehan abi ilgine tekrar teşekkür ediyorum...
Doğruya doğru bundan yok ama bugün fuardan transfer ettiğimiz Hayabusayla baya ahbap oldum.Bir Er-6n yok,Ducati de tutmaz burada servisi yok.![]()
yok dostum canın sağolsun...kawa 250 den kurtulmanda benim için şereftir...
ER 6 n iyi hoş fekat az rüzgar çarpar...er 6 f tercihimdir öncelikli...hayırlı olsun şimdiden...bak bana uzun yolda dua edicen...250 likle rampa tırmalarken bununla uzayacaksın ...:cat:
kanka sen cgl ile güzelsin...senin neyine ducati...![]()
€nergy;1985553' Alıntı:Selamlar.iş ve okul yoğunluğundan açtığım konuyu unuttum
Metehan abi oncelıkle ozur dılıyorum sana geri donus yapamadım.Fazlasıyla problem vardı gerek işte gerek okulda.Herneyse ben motor buldum er6n alıyorum.ss görünümlü küçük motorcuklara kurban vermedin beni metehan abi
Aydında bulunan arkadaşın yan çizmesi sonucu(iyiki çizmiş) Aydın'a aldığım uçak biletini iptal ettim %30 kesinti cabası
er6n hiç kafamda yokken bir miktar daha nakit buldum.maaşımı alır almaz motorumu alıyorum.(10undan sonra...) fotoları şuan elimde ama paylaşmak istemiyorum noter satışını yapıp benim olunca paylaşacağım
En güzel günler sizlerin olsun.
Not:Metehan abi ilgine tekrar teşekkür ediyorum...
Git bayilere bin üstüne motorları incele içine sineni al bence o fiyata çok güzel motorlar var.
bandit zaten çok güzel bir seçim bence ama seçenek çok ducati monster 600 ler , hyo GT650 naked , kawasaki er-5 ve 6 serisi ve daha birçok büyük markanın göze hoş gelen birçok modeli var . keşke bu modellerden biri hakkında tecrübem olsaydıda sana daha çok yardım edebilseydim . tercihin ne olursa olsun hayırlı olsun güle güle kullan![]()
Kawasaki Er6-n Yada Kawasaki er-5 hem butcene uygun hemde mukemmel motorlar :cat:
€nergy;1959683' Alıntı:Herkese Merhabalar.
Malum yaz geliyor,havalar düzelmeye başlıyor.Yazı baştan sona motorumla yaşamak istiyorum.
Fakat okadar çok kararsızım ki,hiç bir modelde tam olarak yoğunlaşamıyorum.
Daha önce motosiklet kullandım.Ehliyetım ve full korumam mevcut.
Naked almak istiyorum ama gözüm kawa zxr250 yede kayıyor.98 Suzi Bandit600 istiyorum,onunda temizini bulmak çok zor.Çok kararsızım bir an önce kararımı verip bir makine almam gerekiyor.
*Elde 7bin tlmiz var.
*Ehliyetimiz&korumalarımız var.
Scooter harici bana motosiklet önermenizi rica ediyorum.Naked olması şart değil.Gözden kaçırdığım bir model olabilir ve bana hatırlatmış olursunuz.
ve zxr 250 hakkında düşünceleriniz nelerdir?(kullananlar,test edenler,bilgisi olanlar)
Yardıma ihtiyacım var...:salut:
Teşekkür ederim:rendeer:
kardeşim selamlar aklında böyle bir model varmı bilmiyorum ama link verim düşün bu kadar indirdim fiyatı kaçmaz al sana link Suzuki Gs 500 (2005)
http://www.sahibinden.com/sitedeki_tek_2005_model_fiyat_dustu_-95WQQaXQQ20990186WQQpXQQdisplayitem
€nergy;1986225' Alıntı:Selamlar,
Daha öncede önermiştiniz ama aradığım motoru buldum.
Teşekkür ederim.
€nergy;1986261' Alıntı:Bu hafta perşembe günü alıyorum![]()
hayırlı olsun şimdiden. Artık deneyimlerinizi paylaşırsınız bizimle. Ben de almayı düşünüyorum cünkü