Şimdiden hayırlı uğurlu olsunSenin Yerinde olsam 7.Bin Tl ye Çok temiz Bir hyo alırdım hatta 5000 e bu hyo yu alırdım 2 bin de kalırdı
![]()
http://www.sahibinden.com/hic_istemeyerek_satmak_zorundayim-86WQQaXQQ21571914WQQpXQQdisplayitem
Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz Hayırlı sabahlar![]()
€nergy;1960085' Alıntı:Bakmakta fayda var Metehan abi.er6-n olabilir tabiki fakat cbf görüntüdenmi beni kendine çekmiyor acaba?klasik yuvarlak far-klasik cbf150 gorunumu sadece hafıf kalıplısı.makinaya laf etmıyorum tabıkı her şekilde kendini kanıtlamış bir model ama bilemiyorum-karar veremiyorum ve bu kararsızlıktan sıkıldım artık...
Metehan abi kefil olurum dediğin motor varsa görmek isterim.tekrar teşekkürler:rendeer:
Şimdiden hayırlı uğurlu olsunSenin Yerinde olsam 7.Bin Tl ye Çok temiz Bir hyo alırdım hatta 5000 e bu hyo yu alırdım 2 bin de kalırdı
![]()
http://www.sahibinden.com/hic_istemeyerek_satmak_zorundayim-86WQQaXQQ21571914WQQpXQQdisplayitem
Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz Hayırlı sabahlar![]()
bu motormu çok temiz? 20.000 e gelmiş bunun kaymağı yenmiş.
bide huyo bu kmden sonra ne kadar masraf etmeden kullanabilrsin.
€nergy;1961546' Alıntı:Metehan abi ilgine teşekkür ederek başlamak istiyorum.
kullanımım şehir içi kısa mesafeler olacak.kle hem büyük makina hemde dur kalk beni yorar.sürekli şehir içerisinde kullanılmaz(beni zorlar) bu tarz endurolar.hız meraklısı değilim zaten bunu belirtmiştim zxr250 nin beni bir süre keseceğini düşünerekten Zxr250de karar kıldım şuan.Fakat motoru alacağım yer uzak.yağış olabilir ve ıslak zeminde çok tedirgin oluyorum.ist.a nasıl getireceğim Aydın'dan hiç bilmiyorum.uzun süredir araştırıyorum fakat birşey bulmuş değilim.Bir yol arkadaşı bulabilsem günü birlik,cesaret alır bi ihtimal motoru getirebilirim.Tabi buda çok zor bir ihtimal.
Aydınlatıcı yorumlarınıza teşekkür ediyorum.
€nergy;1961562' Alıntı:2008 mod. 15bin km'de 7bine alıyorum.
Süper Hayırlısı olsun Antalyadayım Orda olsam yolda eşlik ederdim dostum sana :rendeer:
hayırlısı olsun ne diyim dostum...şehiriçi ağırlıklı kullanacaksan 250 cc tabiki daha mantıklı..benzin sarfiyatı vs...
CBR 600 F - ZX-7 R - ZX-12 R 7.000 TL e bulabilirsin :silent: