Izmir efemçukuru gezisi

Süper Moderatör (BBRR)
yakın yakmayın o benim sorunum değil...semaverime bişi olmasın önemli olan o :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yakın yakmayın o benim sorunum değil...semaverime bişi olmasın önemli olan o :cherry:

Semaverine bişiy olmaz.... Daha gelemedin bu taraflara....:p:p Eminim yazdan buyana 10 kere gelmişindir havalanına ya...:cherry::cherry:

viraj, yağmur, sis, sohbet....

harikasınız :)
Teşekkürler... Evet..Viraj çok,yağmur çok,sis çok, ama çok eğlenceliydi.... Rakımın çok olmasından ve oksijenin çok olmasından biraz çarpılmışız... :):):)

birazmı çarpıldık ? o güzelim hava motorların bile avans ayarını bozdu tepe noktada sersem bir şekilde çalışıyorlardı :mrgreen: fakat çok keyifli ıslak ve virajlı bir gezi oldu :cat:

birazmı çarpıldık ? o güzelim hava motorların bile avans ayarını bozdu tepe noktada sersem bir şekilde çalışıyorlardı :mrgreen: fakat çok keyifli ıslak ve virajlı bir gezi oldu :cat:

abi,macit nerede ...*
göremedim ....?
..........

Senin semaver ayrı biyerde bekliyo camdan kafese koyduk :p:queen:

viraj, yağmur, sis, sohbet....

harikasınız :)

Teşekkürler sizleride aramızda görmek isteriz...

abi,macit nerede ...*
göremedim ....?
..........

Macit o gün tatil yaptı yazın gelmesini bekliyor :)

macit başına gelecekleri farkında her akşam abisiyle aynı odada kalıyor :) ondan yol hikayeleri dinliyor dedelerini (vespa 1959 px150 ) ve büyük dedelerini ( bmw 1988 R100) görmemiş bile olsalar abisi (dayun 2006 önce125 sonra 200) bir hayli macera yaşadığından maciti yola hazırlıyor, yaza macit yollara düştüğünde bakalım nereleri görecek ömrü ne kadar olacak ve abisi ne zaman emekli olacak :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geziniz güzel olmuş tebrikler resimlerde harika sağlıklı gezilerinizin tekrarını dileriz.

hadi yanınızdakiler genç üşümediler arkadaş sizin biyerleriniz donmadımı o soğukta yaw bu yaşta:p:p:p:queen::bounce:

geziniz güzel olmuş tebrikler resimlerde harika sağlıklı gezilerinizin tekrarını dileriz.

hadi yanınızdakiler genç üşümediler arkadaş sizin biyerleriniz donmadımı o soğukta yaw bu yaşta:p:p:p:queen::bounce:

Kimin donmadıki :queen::queen: Alper abinin lastiğine basarken herkes ısındı sonrada o sıcaklıkla seferihisara kadar durmadan gittik sferihisarda bi çay molası yine ısındık ve narlıdereye kadar gittik narlıderede bir çay molası daha evlere kadar geldik :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

O gençler bizden önce donmaya başlıyorlar..... Sen içini rahat tut ümmet amca.... :p:p:p:p:p

Sen daha emekli olmadınmı yawww.... :queen::queen::queen::queen:

soğuk iyidir motorcunun etini sıkılaştırır :mrgreen: birde yağmur olmasa :pale:

Alper abi eminim ümmet amca şuan yola çıkmış geliyodur kaç moruk kaççç:p:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar