2 yıldır benimle birlikte düşünemeyeceğin kadar yol yapmış yol arkadaşım :cat:
2 yıldır benimle birlikte düşünemeyeceğin kadar yol yapmış yol arkadaşım :cat:
semaver yok ... nerde semaverim![]()
Yanımızdaydı ama aşırı yağmur yağdı... Gün boyunca hiç durmadı.... :cat::cat::cat: Bir de lastiğim patlayınca onunla uğraşmaktan yakamadık....![]()
yakın yakmayın o benim sorunum değil...semaverime bişi olmasın önemli olan o :cherry:
Teşekkürler... Evet..Viraj çok,yağmur çok,sis çok, ama çok eğlenceliydi.... Rakımın çok olmasından ve oksijenin çok olmasından biraz çarpılmışız...viraj, yağmur, sis, sohbet....
harikasınız![]()
birazmı çarpıldık ? o güzelim hava motorların bile avans ayarını bozdu tepe noktada sersem bir şekilde çalışıyorlardı :mrgreen: fakat çok keyifli ıslak ve virajlı bir gezi oldu :cat:
yakın yakmayın o benim sorunum değil...semaverime bişi olmasın önemli olan o :cherry:
viraj, yağmur, sis, sohbet....
harikasınız![]()
abi,macit nerede ...*
göremedim ....?
..........
geziniz güzel olmuş tebrikler resimlerde harika sağlıklı gezilerinizin tekrarını dileriz.
hadi yanınızdakiler genç üşümediler arkadaş sizin biyerleriniz donmadımı o soğukta yaw bu yaşta:queen::bounce:
geziniz güzel olmuş tebrikler resimlerde harika sağlıklı gezilerinizin tekrarını dileriz.
hadi yanınızdakiler genç üşümediler arkadaş sizin biyerleriniz donmadımı o soğukta yaw bu yaşta:queen::bounce:
Alper abi eminim ümmet amca şuan yola çıkmış geliyodur kaç moruk kaççç:queen::queen: