Burada gv için örneği var, kendi sitesini açmıyor ama mesela sosis sisibar çantası vardı kocaman bittim bittim
![]()
ilker hem kısa hem uzun yanan xenonlarda var fakat fiyatları hemen hemen bir misli fazla oluyor o yüzden sadece kısası xenon uzunu sarı yanandan aldım bendeorhan ve yasin agalar çok sağolun..valla takıldıkça sorarım size nasıl oluyor diye![]()
bazen25 yürü be...herzaman iddia etmişimdir,yine ediyorum,bizim motorların bakımı düzgün yapıldıkça ve yağı tuzu hep yerinde oldukça 100000 km yi çok rahat görür..
ya hakan bişi soracam..bu xenon farlarda uzun kısa huzmeler varmı yoksa sadece tek huzmeli mi yanıyor??
@yasoe fuarda 150 TL demişlerdi çantalara ama gerçek deri sağlam ve sert deri... @hazer aynı aynalardan bende yurtdışından getirmiştim, ilk yuvası olmuyor farklı büyüklükte takılmış ve üzerinde banyo aynası vardı!!! Yurtdışından getirdiğim parçalar içinde bir tek bu ayna hayal kırıklığı yaratmıştı bende, kendi aynanla bir görüntü derinliğini kontrol et bence.. Birde silindirlerin önündeki kutuya koymuşsun sıcaklıktan etkilenmesin? Eğer orada duracaksa silindirle arasına ısı yalıtım malzemesinden koyabilirsin hani egsozların arkasında olanlardan..
selam arkadaşlar...işte ben de nihayet buradayım... bu yaza motorsuz girmek istemiyorum.... ve bu konuda sizlerin yardımlarınızı rica ediyorum...
uzun uzun araştırdım ve nihayet gv250 almaya karar verdim.. ancak; şu anki imkanlar dahilinde sıfırını alabilmem biraz güç.. o yüzden ikinci el temiz bir makine arıyorum.. ve yardımlarınızı bekliyorum..! ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar...dediğim gibi bu yaza motorsuz (gv250 siz) girmek istemiyorum... görüşmek üzere...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 ----------
sorunsuz, problemsiz, kazasız, belasız bir makine istiyorum (gv250)... elinizde ya da çevrenizde böyle bir makine varsa ve satılıksa, lütfen benimle bilgi paylaşımında bulunursanız çok sevinirim... artık benim de bir gv250 'im olmalı..!!!
arkadaşlar sahibinden.com da gv250 ilanları bayaa azaldı..st kanuni gv250 ilanları da yok denecek kadar az....bu motor st kanuni olduktan sonra satışı mı düştü yoksa alan çok memnunda satmıyor mu
bu arada ben de 250lik motor almaya karar verdim ama gv250 ile cbf250 arasında kaldım..Trabzon'da yaşıyorum..gerektiğinde yaylalara, köylere gerektiğinde ise asfaltta şehiriçi şehirlerarası yolculuk yapmak istiyorum..aslında gönlüm gv250 den yana ama bizim köy yayla yollarında nasıl olur bilemiyorum.. ikisinin fiyatları aşağı yukarı aynı..
siz ne dersiniz?
saolasın hazer kardeş... aranızda olmaktan mutluluk duydum... umurım en kısa sürede güzel bir gv250 bulabilirim... sizin model olarak tavsiyeniz nedir? (2005-2006-2007...vs)
bir de merak ettiğim bir diğer konu ; ikinci el motor alırken km olarak en fazla kadarına kadar düşünmek gerekir... yani, 20000-30000 km yapmış bir motor alınmalımıdır...!? bir motorun ömrü aşağı yukarı kaç km dir? ne kadarına kadar almak sorun çıkarmazz...