Satılmış yazısı üzerine bir anımı aktarayım, sene 2007, fuardan motosiklet aldım, daha ilk günü satılmıştır motorun üzerine lütfen oturmayınız yazısı kondu, bizim stand aşağıda, motor yukarıda, ne zaman çıksam üst salona, motorun üstünde biri, sağını solunu kurcalıyor, derdinide anlatamıyorsun yok şurdan geldim yok alacam bakıyorum, satın alan benim sanane kardeşim diyen bile gördüm. Yukarı salona kendi çıktığım bir seferde oldukça iri yapılı 2 kişinin aynı anda satın almış olduğum motora binip zıpladıklarına şahit oldum, gerekçeleri amortisörleri test etmeleriydi. Motora tersten düzden binmeye çalışırken depoyu kuyruğu çizenler cabası.
Diğer konu ise fotoğraf mevzusu, dün bir kaç fotoğraf çekeyim dedim, motosiklet başında oturmak için sıra bekleme kuyruğu var, haliyle fotoğraf işide yalan oldu :mrgreen:
Ben bu uygulamayı yadırgamıyorum, büyük firmalar son zamanlarda özellikle önemli modeller için yüksek stand yapmaya başladılar hatta yüksek stand yapıp platforma çıkmayın diye not eklemek durumunda kalanlar bile var, bu noktada durup biraz düşünmemiz gerekiyor bence, neden bu tip uygulamalara ihtiyaç duyuluyor.