2010 YBR 125 Fuardan Fotolar Fiyat 4600 TL

Motosikleti
Hornet
hiç beğenmedim.Apache'nin Çin mali versionu gibi yapmışlar:farao:
Fiyata zaten bişey demiyorum ortada.
Ybr'nin en beğendiğim hali:
Yuvarlak farlı hali:p

ben zamanında sedata gel senin motora 1.700tl verim dedim:queen:.yakarım daha iyi demişti:rendeer:

ben zamanında sedata gel senin motora 1.700tl verim dedim:queen:.yakarım daha iyi demişti:rendeer:

hala aaynı abi gene yakarım:cherry::cherry:42 bin olucam neredeyse (maaşallah) motoruma laf yok:p:pyeni ybr yede hiç bok atmasın arkadaslar tipine kalitesine tartışılacak tek yönü fiyatıdır..onuda parası olan adam alır..

En baştan okumaya başladım.Enjeksiyonlu motorda ayak marşı nasıl olacak diye düşünürken; doğru bilgi gelmiş ama arada kaybolmuş, görmezden gelinmiş:

YBR 125'de elektronik kontrollü (solenoid valf sanırım) karbüratör var.

Egzoza da yapılan eklemelerle (o yüzden füze gibi egzoz) Euro 3'e uyumlu hale getirmişler.

Unutmayın CBF 150 Euro 3 uyumlu değil.

Önümüzdeki yıl eğer hükümet bir daha erteleme yapmazsa (2009 Aralık sonunda geçecektik stokta Çin'limiz var diye ağlaştı hükümete yakın montajcılar ertelendi) CBF de Euro 3'e uyum sağlamak için enjeksiyonlanacak o zaman fiyatı artar.

Tasarımla ilgili serzenişleri okudum. Bu çok kişisel bir konu bence.

Sana uymayan bana uyar veya tam tersi.

Bence YBR yine satacaktır. Hele ki yeni karbüratörüyle CBF'den az yaktığı duyulsun ticari alanlarda (günde 300km yol yapan kurye kardeşlerimiz-ekmeğini taştan çıkaran adamlar tarafından) çok satılacaktır...

Evet gördüğünüz gibi motor enjeksiyonlu falan değil.Enjeksiyonlu motorda elektirikli benzin pompası olması lazım ki sistemde basınç yaratıp enjektörlerden püskürtsün.

Arka niye monoshock amortisörlü değil yada niye disk yok diyenlerede hayret ediyorum.Hem commuter motor diyoruz, bunu baştan kabul ediyoruz hem de istenilen şeylere bak?bence bir commuterde olması gereken en önemli özellik sağlamlık ve basitlik.Aynı paraya bu özellikleri ekleyerek satmış olsalar bu motor commuterlikten çıkar burada "bu ne yav cbr 125 gibi olmuş" yorumları gelirdi.O zamanda yamaha eski ybr yi geri getirsin eski fiyattan satsın denirdi.

Ve iş bu yüzden vahim!Yani yamaha hem monoshock, disk gibi yeniliker yapmamış hem de utanmadan 4,600 lira etiket koymuş.bence şu haliyle motora istenen para çok fazla.Bir karbüratör değiştirmekle o kadar ek fiyat getirilemez.Getirirse de ybr 250 gibi olur sonu.O yuvarlak farı, görüntü değişikliğini de alsın soksun bir yerine.Bu motoru şekil için değil sağlamlığı için sattığını anlamamış demek ki adamlar.Şu haliyle artık ybr de daha çok kırılacak bozulacak yer var.benim merak ettiğim acaba eski modelde satılmaya devam edecek mi?Etmeyecekse ybr sahipleri sevinebilir zira 2. eller kıymetlenecektir.

anlaymadıgım daha mıllet surmeden etmeden karalamıs:cyclopsan acaba merak edıyorm yamaha 500 adet bedava ybr vercem dese:p burda kötü yorum yapanların cogu ilk sırada yer bulurlar bunada eminim :rendeer: meyva veren agaç taşlanırmış hesabı TAŞLAYINN bakiim:pr: pahalıysa alma kardeşim al diyen yokki:bounce:

bedava mala herkes koşar elbet hatta ata sözü bedava sırke baldan tatlıdır dıye işin acıkcası tıpi bır yana ben fıatını beğenmedım aksı gıbı ben küçük cc motosıkletlere karşı her zaman ilgim olmuştur fakat bu fiata yazık derım ben malum ekonomı ortada hangımız o kadar parayı bu motora verebılecek butun mesele bu haaa 3700 4000 uyar aslında o0da cok ama muadıllerı o fıyatlarda iken normal

fiyat çok yüksek bende motosiklet icin fuarı bekliyordum. plakayla 4800 maloluyor fiyat çok uçuk 125cc bir makina için degmez bende otomobilime lpg taktırmaya karar verdim. daha karlı 990tl ve 10 taksit lpg yaşasın lpg kardeşliği,,,,

Arka niye monoshock amortisörlü değil yada niye disk yok diyenlerede hayret ediyorum.Hem commuter motor diyoruz, bunu baştan kabul ediyoruz hem de istenilen şeylere bak?bence bir commuterde olması gereken en önemli özellik sağlamlık ve basitlik.Aynı paraya bu özellikleri ekleyerek satmış olsalar bu motor commuterlikten çıkar burada "bu ne yav cbr 125 gibi olmuş" yorumları gelirdi.O zamanda yamaha eski ybr yi geri getirsin eski fiyattan satsın denirdi.
.

dediklerinizde kısmen haklılık payı var, fakat cbf 150'nin monoshock süspansiyonlu olduğunu unutmamak lazım. görülüyor ki problem yaratacak kadar maaliyet farkı doğurmuyor bu geliştirme.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En baştan okumaya başladım.Enjeksiyonlu motorda ayak marşı nasıl olacak diye düşünürken; doğru bilgi gelmiş ama arada kaybolmuş, görmezden gelinmiş:

Evet gördüğünüz gibi motor enjeksiyonlu falan değil.Enjeksiyonlu motorda elektirikli benzin pompası olması lazım ki sistemde basınç yaratıp enjektörlerden püskürtsün.

Ve iş bu yüzden vahim!Yani yamaha hem monoshock, disk gibi yeniliker yapmamış hem de utanmadan 4,600 lira etiket koymuş.bence şu haliyle motora istenen para çok fazla.Bir karbüratör değiştirmekle o kadar ek fiyat getirilemez.Getirirse de ybr 250 gibi olur sonu.O yuvarlak farı, görüntü değişikliğini de alsın soksun bir yerine.Bu motoru şekil için değil sağlamlığı için sattığını anlamamış demek ki adamlar.Şu haliyle artık ybr de daha çok kırılacak bozulacak yer var.benim merak ettiğim acaba eski modelde satılmaya devam edecek mi?Etmeyecekse ybr sahipleri sevinebilir zira 2. eller kıymetlenecektir.

Enjeksiyonluda ayak marşı ve karbüratör bulunmaz.:cat:

Hangi mantıkla bunu getirdiler anlamadım,Hindistan'dan ithal galiba.:farao:

koy şu göstergeleri cbf 150 ye sonra millet sıraya girmezse bende birşey bilmiyorum :p

ybr 125 ... hep dedim 125 cc kategorisinin tartışılmaz en iyisi.. sağlam kendini kanıtlamış bir motor. kullanıcıları genelde memnun ... 125 cc motordan istenileni fazlasıyla veren bir alet.. yaşadığımız ülke standartlarında yollara uyumlu .. hatta dünya turuna çıkılabilen bir alet..2010 da makyajlamışlar + enjeksiyon koymuşlar .. binmeden bişey demek mümkün değil. ama motorda bir değişiklik yapılmamış gibi.. eksozu bence çok şık olmuş.. ön grenaj rüzgar direncini azaltacak.. fiyat neye göre pahalı çin çen çonlara göremi pahalı .. kategorisinde efsane olmuş bir motor hakkında yorum yapıyoruz. yamahayı bilenler yedek parçada fiyatların diğer japonlara oranla çok daha uygun olduğunu bilir.. ben hem yeni şeklini hemde fiyatını uygun buldum ...

YBR 125'de elektronik kontrollü (solenoid valf sanırım) karbüratör var.

Egzoza da yapılan eklemelerle (o yüzden füze gibi egzoz) Euro 3'e uyumlu hale getirmişler.

Unutmayın CBF 150 Euro 3 uyumlu değil.

Önümüzdeki yıl eğer hükümet bir daha erteleme yapmazsa (2009 Aralık sonunda geçecektik stokta Çin'limiz var diye ağlaştı hükümete yakın montajcılar ertelendi) CBF de Euro 3'e uyum sağlamak için enjeksiyonlanacak o zaman fiyatı artar.

Tasarımla ilgili serzenişleri okudum. Bu çok kişisel bir konu bence.

Sana uymayan bana uyar veya tam tersi.

Bence YBR yine satacaktır. Hele ki yeni karbüratörüyle CBF'den az yaktığı duyulsun ticari alanlarda (günde 300km yol yapan kurye kardeşlerimiz-ekmeğini taştan çıkaran adamlar tarafından) çok satılacaktır.

Slmlr
Brkn

Not: Kendi yaptığım skuter'den çapır 1. oldu En güzel motosiklet standına bekleriz.

Fiyatının nedeni gerek vergi gerekse maliyettir.Sonuçta bu mopet değilya fiyatı ucuz olsun.Sonuna kadar o parayı hakediyor.Bunu dememin nedeni, şu anda kullandığım 2005 model ybr 102.000 km de..debriyaj balatam 80.000 de zincir dişli 62.000 de..Motorla gerek şehir içi gerek şehir dışı limitlerini bazen aşarak kullanıyorum. şimdi ben bu motora nasıl tu kaka derim.Ayrıca 125 cc bir orta sınıf makine ne bekliyorsunuz ki.Beklentileriniz + maliyet olarak fiyata eklense dahamı iyi, o zaman neler diyeceksiniz.Ayrıca tercih meselesi herkez beğenmeyebilir.Saygılar arkadaşlar...

..................................

.................................

dostum bak mevzu ne biliyormusun...YBR 125 gelmiş geçmiş en sağlam commuter...bu cc nin kralı...üzerine motor yok...ben 50.000 kmlik cbfciyim ama ybrnin hakkını hep veriririm...ama biraz kendine özgü bir tarzı stili olmalı...Japonya olaya el koymasa Beldeyama bunu bile getirmeyip Uzay Kafa tubles diye bize 2010 iteleyecekti...Beldeyamanında çapı işte bu kadardı...Japonlara yol gösteren yine bu Beldeyama kadrosu...Belkide Japonlar daha klas bir model getireceklerdi...ama zihniyet aynı...emin ol...

P

Öncelikle 2.sayfadaki yorumumu dikkatle okusaydınız bu işlerin gazla vitesle olmadığını anlardınız...kimse kimseyi gaza getiremez...kaç yaşında insanlarız...İddia ediyorum YBR 125 i benden iyi kimse tanıyamaz...2004 yılında sizler daha yolda ybr görmezken benim altımdaydı buyrun fotosu...

2004 sonları...

yani amaç YBR yi .oklamak değil...amaç bu çizgilerden bu hatlardan daha belirgin daha özgün bir commuter yapabilme yeteneği veya bu seçimi yaparken detaylara önem verme...biraz estetik biraz modern çizgiler olmalı bir motosikletde...Biz asya ülkesi değiliz...asyalı kullanıcılar gibi standart cuplara binen bir nesil değiliz...seçiciyiz...devlet zaten bizi kazıklıyor hem vergiden hem benzinden...en azından distribütörün malını satarken biraz daha dikkatli olmasını istiyorum...çok şey değil...para her şekil vericez...bu segmentte biraz derli toplu bir motosiklete binmek hayal olmamalı...

Yahu Brezilya Honda ve Brezilya Yamaha fabrikalarının mühendisleri uzaydanmı geldi...Güney Amerika ülkelerinden neyimiz eksik...

www.honda.br

http://www.yamaha-motor.com.br/cmi/Pagina.aspx?670

bakın Brezilyadaki modele...yamaha fazer ys 250 ye...

http://www.yamaha-motor.com.br/cmi/pagina.aspx?4314

http://www.yamaha-motor.com.br/cmi/pagina.aspx?824

alın olay budur...Brezilyadan ithal getir...bana o kazığı at...ben alırım ama bu tarz modelleri getir...

ybr 125 in 3 modeli...250 cc ninde 3 farklı seçeneği var...e kardeşim çokmu şey istiyorm...Çin fabrikandada buna benzer üretimlerin var biliyoruz senin elinde...onu getir...bana o zaman 4600 ile gel...

yahu hadi herşeyi boşverin...şu kuyruk üstündeki zımbırtı neyin nesi...zırf komedi ya...onu bari değiştiriverseydiniz...biz salağızda farketmiyormuyuz veya görmezdenmi geliyoruz bunları...

ybr 125 kalitesinden birşey kaybetmez...ama bu işçilik bu anlayışla çok kaybeder...ben yağ canavarı cbfme Abdurrahman Çelebi muamelesi yaparım...

bu cc hamallık ccsi...ekmek teknesi ccsi...ben standart kullanıcıyım...beklentilerim malum..biraz görüntü az birazda tork isterim...bu motorun seside torkuda teneke bana göre...yahu 3-5 hp fazlalaştır da 15 hp 200 cc olsa ne olur...bu sefer tabi balatan aşınacak namın yürümeyecek...bu gıçıkırık cc ve torkla bende segmentde kral olurum...:p

son olarak admin skulla bi fotomu koyayımda bundan sonraki banlarımı düşünürken lehimde bir katkısı olur belkim...:queen:

hani sen konuşmayacaktın selam sabah vermeyecektik bunun adı ne oluyor şimdi :queen::queen:

aga bizim skulla muhabbetimiz eskilere dayanır...sen o zaman yoktun önce kamil koç vardı...dostumuza sitemde ederiz küserizde...ama barışmayıda biliriz...Erhanın kalbi temizdir senin gibi fesatlık bilmez sinsi değildir...bizim ilişkilerimizde menfaat olmaz yoktur...menfaat işlerini al gülüm ver gülüm işlerini sen daha iyi bilirsin...bu noktaya alınteriyle geldiğin için en çok sen bilirsin...

Son düzenleme:
orası muamma hacı...hafta sonu öğrencez artık...enjeksiyonvari bişey ama değil...yani Çin işi enjeksiyon...:p

ben bu yamahadanda vazgeçicem, abi siz bilmesseniz kim biliyor:p bu yamahada çalışanlar dekor olarakmı duruyorlar orda sahiden bilen yokmu:cyclopsan

ben bu yamahadanda vazgeçicem, abi siz bilmesseniz kim biliyor:p bu yamahada çalışanlar dekor olarakmı duruyorlar orda sahiden bilen yokmu:cyclopsan

Hacı Beldeyama personeli çaycısına kadar KOÇ dan ayrılmış Yamaha Türkiyeye transfer olmuş...yani zihniyet aynı...Japon yetkililerde henüz piyasayı tanıma aşamasında ...

Hacı Beldeyama personeli çaycısına kadar KOÇ dan ayrılmış Yamaha Türkiyeye transfer olmuş...yani zihniyet aynı...Japon yetkililerde henüz piyasayı tanıma aşamasında ...

Yok abi şunu soruyorum sadece bu motorda pgm-fı yakıt enjeksiyon sistemi varmıdır yoksa sadece 125 cc lerin içinde honda innovadamı mevcuttur?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yok abi şunu soruyorum sadece bu motorda pgm-fı yakıt enjeksiyon sistemi varmıdır yoksa sadece 125 cc lerin içinde honda innovadamı mevcuttur?

Murat enjeksiyonluymuş,ben bunu Gladiator diye bir Yamaha var ona benzetmişler dedim:p ama Ybr 125 enjeksiyonlunun yeni görünümlüsü.Marş kolu da ekstradan var.:cat: İyimiş.:)

kanka öğrenip yazıcam buraya...model yanındaki bilgi notundanda foto alıp yğklerim ok...

Metehan abi üye oldum olalı en az bu resmini 20 kere görmüşümdür :) Yokmu değişik kareler ybr ile :p Ama bunu çerçeveli koymuşun hakkını yemeyim şimdi :)

abimde bu fotoda mevcut olduğu için aney hislenmiş çerçeveletmiş...iki oğlumda bu fotoda diye bakar durur...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar