Ben garfo ya proplan alıyordum uzun tüylü ve yaşlı diye, kristalleşme için renk değilde kedinin metabolizması önemli diye biliyorum. 3 kardeş vardı bir ara , 1 tanesinde sürekli kristalleşme oluyordu diğerlerinde aynı mama hiçbişe etkilemiyordu. Ucuz mamalardaki handikap bu bildiğim kadarıyla ve çok yiyorlar çünkü besin değeri düşük. Ama birkaç kedi oluncada maliyetleri çok artıyor veteriner mamalarının. Evde mama hazırlama tarifleri bulmuştum netten garfo zevkle yiyordu. son zamanlarında dişlerinden herhalde kuru mama yememeye başlamıştı. Diğer iki kedi maşallah ne bulsalar yiyrlar ama artık dha düzenli kontrole götürmeye karar verdim. Bu arada kadıköy civarında oturanlar varsa moda da çaybahçelerinin ilerisinde köşede yıkık bir bina var orda 10 kusur kedi yaşıyor , bir hanım besliyor. Ben fırsat buldukça oraya gidip yem vermeyi destek olmayı düşlünüyorum. Hepsini eve alma şansı olmadığına göre bu bir ölçüde anlamlı olur diye düşündüm. Acemi sürücü olduğumdam grup gezisine katılabilirmiyim bilmiyorum , risk alıp grubu da tehlikeye atmak istemem ama tecrübelenir tecrübelenmez barınaklara yapacağınız gezilere katılmak isterim. Herkese dostları ile iyi günler ve uzun yıllar