[Ankara - MT]

En son mesajın sol altındaki cevap yaz tıkla....

Açılan mesaj yazma yerinin üstünde youtube ikonu var onu tıkla..

[YT] [/YT] (YT) (/YT) bu araya videonun embed şiresini kopya et... gönder...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 ----------

URL=http://img138.imageshack.us/i/fratck.jpg/]
fratck.jpg
[/URL]

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[YT]<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hN1nnfZJi8E&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hN1nnfZJi8E&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:26 ----------

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

huhahaha yaptım....tsk ettım abı....:rendeer::rendeer:

Eveeeeet, sonunda motoruma kavuştum :queen::queen:. Babam tarafından pek hoş karşılanmadı olay, dediği çok büyük motor almışsın oldu(motor bakımından değil boyut bakımından :S). Şimdilik sarıp sarmalayıp koyduk bahçeye bakalım ileride neler olacak :):)

Eveeeeet, sonunda motoruma kavuştum :queen::queen:. Babam tarafından pek hoş karşılanmadı olay, dediği çok büyük motor almışsın oldu(motor bakımından değil boyut bakımından :S). Şimdilik sarıp sarmalayıp koyduk bahçeye bakalım ileride neler olacak :):)

Hayırlı olsun. :rendeer:
Allah kaza bela vermesin.

hayırlı olsun güle güle bin :)

haydi hayırlı uğurlu ola.
nerdesin sen genc, gelelim bi ara kusur bulup moralini bozalım :)

boş bi arazi bulup takılmak lazım. trafikte dur-kalk bile çalışma! ille boş arazi!!
baklavada isteriz :queen:

haydi hayırlı uğurlu ola.
nerdesin sen genc, gelelim bi ara kusur bulup moralini bozalım :)

boş bi arazi bulup takılmak lazım. trafikte dur-kalk bile çalışma! ille boş arazi!!
baklavada isteriz :queen:

Sağolasın abi,hacettepe üniversitesi beytepe kampüsündeyim ben. Kusur bulmaya biraz vakit alcak ama daha zor çıkarım yollara. Koca kampüs yolları var bomboş oralarda çalışcam epey bi süre :queen::queen::queen:. Baklava ilk buluşmada hazır nede olsa Antepliyiz güzel baklava seçeriz :p:p:p:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sağolasın abi,hacettepe üniversitesi beytepe kampüsündeyim ben. Kusur bulmaya biraz vakit alcak ama daha zor çıkarım yollara. Koca kampüs yolları var bomboş oralarda çalışcam epey bi süre :queen::queen::queen:. Baklava ilk buluşmada hazır nede olsa Antepliyiz güzel baklava seçeriz :p:p:p:queen::queen:

antepliysen kardeşim baklavayı imam çağdaş tan isteriz yalnız ona göre:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı

hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın...güle güle eskıt...

olum motoru sarıp sarmalamak ıcın mı aldın...:queen::queen::queen:
bın ustune hacettepe nızamıyeye dogru gazı bı ac...kac yapıyomus bı bak...:queen::queen::queen:
ben mezarı kazdırmaya gıdıyom:queen::queen::queen:

Hayırlı olsun Barış, bugün 2'de 4.44'de olacağını okumuştum sanki burda o yüzden bi bakmaya geldik arkadaşla ama sen sabahtan işini halletmişsin kaçmışsın bile. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkür ederim abi. Hep beraber gezmek dileğiyle :)

pazar görüyor muyuz kırmızı şeytanı o zaman:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:31 ----------

bın ustune hacettepe nızamıyeye dogru gazı bı ac...kac yapıyomus bı bak...:queen::queen::queen:

sen fırat a uyma.ben okul dışı ilk sürüş deneyimlerimden birini onunla yaşadım.adamı trafikte yakalayacağım diye motordan komple soğuyordum:queen:

pazar görüyor muyuz kırmızı şeytanı o zaman:queen::queen::queen:

Bu pazar maalesef abi, Tecrübe eksikliği var daha. Ama sonrasında istersen beytepeye uğrar bakabiliriz :)

Hayırlı olsun Barış, bugün 2'de 4.44'de olacağını okumuştum sanki burda o yüzden bi bakmaya geldik arkadaşla ama sen sabahtan işini halletmişsin kaçmışsın bile. :)

Teşekkür ederim. 2 de diye sözleşmiştik ama sahibi 2 saat erken geldi. Öyle olunca hemen hallediverdik işlemleri çok da kısa sürtü noterde zaten. Keşke haber verseydin beklerdik biraz :)

Sağolasın Fırat. Sarmalayacam hatta kundaklayıp koynumda yatırcam motorumu :). Kaç yaptığına sonra bakarız, şimdilik gerek yok sen de boşuna zahmet etme mezarla falan uğraşma :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen fırat a uyma.ben okul dışı ilk sürüş deneyimlerimden birini onunla yaşadım.adamı trafikte yakalayacağım diye motordan komple soğuyordum:queen:
sankı yakalayacakta...:bounce::bounce:
ne bılım baktım makas falan atıyon...dedım öyle makas atılmaz ,böyle atılır deyıp acıcık gazı acmıstım...:queen::queen::queen:
olum sen buraya gelmıyon mu...ne gezıyon hala nette ::cekic::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:04 ----------

Sağolasın Fırat. Sarmalayacam hatta kundaklayıp koynumda yatırcam motorumu :). Kaç yaptığına sonra bakarız, şimdilik gerek yok sen de boşuna zahmet etme mezarla falan uğraşma :queen::queen::queen:

racer ı ılk getırdımde kirli olmasa bende eve sokacaktım....:queen::queen:

olum beleş mezar işte...daha ne istiyon...gel gir içine...muhahahaahahaa :queen::queen::queen::queen:

sankı yakalayacakta...:bounce::bounce:
ne bılım baktım makas falan atıyon...dedım öyle makas atılmaz ,böyle atılır deyıp acıcık gazı acmıstım...:queen::queen::queen:
olum sen buraya gelmıyon mu...ne gezıyon hala nette ::cekic::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:04 ----------

racer ı ılk getırdımde kirli olmasa bende eve sokacaktım....:queen::queen:

olum beleş mezar işte...daha ne istiyon...gel gir içine...muhahahaahahaa :queen::queen::queen::queen:

Öyle her mezara girmem ben boğaz manzaralı olcak böyle havadar bol esen bi yerden olcak belki düşünebilirim :p:p:queen::queen:

eveeet bir yeni motor haberi de benden arkadaşlar ,bir kaç gün önce buradan da yardım talebim olmuştu fikir alışverişi için ,Fırat 'a teşekkürler bu arada.uzun lafın kısası bugün motorun sahibiyle anlaştık yarın işlemleri halledicez,2006 model cbr 125 16000 de 2.850'ye anlaştık,motor oldukça temiz içime sinen bir motor oldu.bakalım hayırlısı=)
günün üzücü tarafı ise ; motorun yanından eve dönerken yenimahalle tarafında bi kazaya şahit oldum okul servisiyle bi scooter çarpışmış sanırım yerde beyaz bir kask ve bir miktar kan vardı maalesef ,özellikle bugün böyle bi olaya denk gelmem sinirimi bozdu üzüldüm oldukça.inşallah sürücüsünün bişeyi yoktur.

Sizin motorunuz da hayırlı olsun hocam. Kaza haberi de cidden moral bozucu olmuş. Dİkkat etmek lazım:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar