kuba'nın sitesi yalan olmuş. daha bir internet sitesini ayakta tutamayan markaya nasıl guvenilir bilmem.
kuba'nın sitesi yalan olmuş. daha bir internet sitesini ayakta tutamayan markaya nasıl guvenilir bilmem.
Motosiklet i doğmadan "öldürdük".............![]()
Bu motosikletin üreticisi Shineray firması son hızı 110 km/h diyor. Türkiye'ye getiren firma ise tanıtım broşüründe son hızı 150km/h olarak yazmış. Motosikletin üzerindeki kilometre saatinde son hız 140km/h. Bence bunlar, hevesli insanları avlamak için yapılan aldatmacadan başka bir şey değil.
Fiyatı ise başka bir saçmalık. Aynı paraya CBR125R alıp, Kuba XY250 sahiplerine "Alırım anahtarını" demek varken bu motosiklete kim 6000TL verir? Veren çıkar mı? Çıkar.
arkadaşlar motoru ben arastırdım biraz bayi ile konustum . motoru yapan firma sahibi cok koklu bi firmaymis.japon honda hissedarı bir firma.motorun motoru japonyadan geliyor yakından bakarsanız uzerindede yazıyor zaten. dier dıs aksamı gaziantepteki firmada yapılıyor. oyle 110 yapıyomus yazıyomus falan kadran 140 degil. kadran 150 .adam iyi bakım yaptırırsan150 rahat gider kasmaz motor dedi. on disk firen arka disk firen burosurden okumadım gidip baktm. satan bayi cift silindir oldugunu soyledi . hava soutmalı olması biraz eksi bi durum ama cok etkileyecegini sanmıyorm . turkiyenin hemen hemen her yerinde servis ve yedek parca imkanı var. sitesindede gorebiliyorsunuz. iki yıl garantisi var. motoru bulunduran bayi gt250 de satıyor . ama adam ozellikle kuba yı amlamı istedi . performans olarak yaklasık aynı fiyat olarak yarı yarıya saglamlık olarak kuba onun iki katı iyidir dedi. fiyat 5800 . biraz pahalı ama gidip motoru yakından inceleyince normal gbi . cok hos bi gorunumu var . gt250 kullanıcıları yanls anlamasn motorlarını kotulemiyorm .![]()
kimse üzerine binmedi,kimse sesini duymadı ama Maaşallah yorum bol.
önyargıyı kırmak atomu parçalamaktan bile zordur.(Einstein)
daha motor yok piyasada millet sallıyor ohh ne güzel klavyeden yazıyorsun kötü yorumları motor geliyor fiyatına göre iyi oluyor. sonra alacak adamada mani oluyosunuz. kullanmadığınız motorlar hakkında nasıl yorum yapıyosunuz hayret valla
evet dış görünüm çok iyi fakat bu motoru neden tek silindir yaptılar acaba
peki neye göre değerlendirilmeli benim bildiğim kadarıyla çin malı motorlar fiyat performansta iyibana göre herşey fiyat performansa göre değerlendirilmeli
belli değil ise ne konuşuyosun bırak kötüyse kötü olsun ondan sonra konuşgetirdikleri çinli motorun da şu an ne olduğu belli değil
buna en iyi cevabı einstein vermiş bencemarkasız çinli işte daha ne olsun diyesim geliyor