Kuba Kuba XY250-5A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

6000 çok satmaz bu makine

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:17 ----------

4000 veririm ama :)

sahibinden.com da bunları satan bir firma sıfırına 5.999 istiyor yani 6 bin tl bu fiyata bence ülkemizde fazla tutmaz.Yani en azından ben almazdım bunun 0 ına 6 bin tl vercegime temiz bir hyosung gt250 alırdım 2. el ve her konudada bu motordan üstün olurdu haksızmıyım ?

evet dış görünüm çok iyi fakat bu motoru neden tek silindir yaptılar acaba

çünküü piston gömlek sekman falan dağıtsın diyee yük sek çalışma hızına dayanamaz eğer biliyorsanız 250 lik motorlar genelde hep 2 silindir doğrusuda bu tek silindir dayanmaz kim ne derse desin

çakma hemde resim bile çakma dikkatli bakarsanız stıckerler sonradan photoshop kuba motorun bu kadar kaliteli parça kullanacağını sanmam,
keşke resim orjinal olsun ve beni utandırsınlar :pale:
yine kazanan biz oluruz :cat:

Bu cinlilerin herseyi calinti yahu. sitenin en altinda KM diye logolari var o bile ktm den calinti vay canina. bide bu 250 lik racing e benzeyen seye o kadar para verilmez yahu yazik o paraya. kalibimi basarim üzerindede su kanuninin 250 kros motoru vardir. adamlarda 2 - 3 tane motor tipi var alayina takiyor gönderiyor 3 . dünya ülkelerine.
bide tutabilene ask olsun yazmislar durdurgum yerde yarildim :mrgreen:

5 para etmez bence bu çöplere verilen paraya yazık....:pr:bukadarda olmaz bide türk malı deniyor peeehhh....

5 para etmez bence bu çöplere verilen paraya yazık....:pr:bukadarda olmaz bide türk malı deniyor peeehhh....

sonuna kadar katılıyorum. racing demişler, tek silindirli, hava soğutmalı, karbüratörlü, tek ön diskli, muhtemeken 5 vitesli (hyocular alınmasın ss makine 6 vites olur) dandirik çin malını topluyorlar burada adı da türk malı oluyor:farao::farao::farao:. hadi leeyn :p

tutabilene aşk olsun yazmışlar... evet, dökülmeye başladımı tutabilene aşk olsun :mrgreen:

baktım ilana görüntü güzel bence az daha güçlü motor koysalarmış ayrıca titreşim olayını bilmiyoruz motor daha yeni geldi ülkemize bakalım yakında gerçek yorumlar gelir mutlaka alanlar olacaktır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:14 ----------

16 beygir nedir be :farao:

16 beygirdir epey bişey çeker :cherry:

Neden kalıbına uygun makine koymuyorlar bu motorlara anlamış değilim, race yarış motoru tipindeki motorun motoru yarış için tasarlandığından race sınıfına giriyor, bu motorun gidişat olarak kanuni race 200 den pek bi farkı olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Inmez valla.. Kawasaki yamaha su kalipta ayni sekilde bu fiyata yapsa kapis kapis gider

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kimse üzerine binmedi,kimse sesini duymadı ama Maaşallah yorum bol.

önyargıyı kırmak atomu parçalamaktan bile zordur.(Einstein)

çünküü piston gömlek sekman falan dağıtsın diyee yük sek çalışma hızına dayanamaz eğer biliyorsanız 250 lik motorlar genelde hep 2 silindir doğrusuda bu tek silindir dayanmaz kim ne derse desin

Hadi ya cidden öylemi :silent: demekki suzuki harbi aptalmışki 650 cc bir makineyi tek silindir yapmış :pr:
2240222424200639648911.jpg

kimse üzerine binmedi,kimse sesini duymadı ama Maaşallah yorum bol.

önyargıyı kırmak atomu parçalamaktan bile zordur.(Einstein)

Yoruma aynen katılıyorum :cat:

Benim motorun servisi aynı zamandada kuba motor getiriyor adam yılların motor ustası gidip motoru fabrikada incelemiş diğerleri kadar dandik değil dedi sağlam ve güzel yapmışlar dedi

kardeşim ne kadar ön yargılısınız ya nerden biliyorsunuz iyi yada kötü olduğunu
piyasaya çıksın bi görelim çinlilerin içinde Kuba Mondial Asya en kaliteli olanlar
bence geçmişteki çinlilerden bu motor daha kaliteli olacak fiyatı sıfır motor için bence normal ha bu fiyata 2.el Japon alınırmı alınır o ayrı konu işte ilanı ayrıca Kuba bizim burada Gaziantepte fabrikası daha gidip motoru inceleyemedim
http://www.sahibinden.com/sofuoglum..._faizsiz_-33WQQaXQQ20461310WQQpXQQdisplayitem

Bu motosikletin üreticisi Shineray firması son hızı 110 km/h diyor. Türkiye'ye getiren firma ise tanıtım broşüründe son hızı 150km/h olarak yazmış. Motosikletin üzerindeki kilometre saatinde son hız 140km/h. Bence bunlar, hevesli insanları avlamak için yapılan aldatmacadan başka bir şey değil.

Fiyatı ise başka bir saçmalık. Aynı paraya CBR125R alıp, Kuba XY250 sahiplerine "Alırım anahtarını" demek varken bu motosiklete kim 6000TL verir? Veren çıkar mı? Çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar