bence fuarın avantajı dehşetli indirimlerden çok bol çeşidi bi arada bulabilmek olacaktır. son gün peşinde fiyatı biraz daha kırıyolar diye biliyorum.
umuyorum indirim olur
bence fuarın avantajı dehşetli indirimlerden çok bol çeşidi bi arada bulabilmek olacaktır. son gün peşinde fiyatı biraz daha kırıyolar diye biliyorum.
Ücretsiz bilet temini konusunda bir altyapı çalışması mıdır bu?![]()
Ben bir şey öğrenmek istiyorum. Malum içeri girince 3-5 saat kalabilirim. Kış sebebiyle namaz araları da kısa. Acaba fuar alanında ufak bir mesdid var mıdır? Mescid yoksa gir-çık yapmak, camii aramak veya ona göre giriş-çıkış saatimi ayarlamak istiyorum.
Zira 2-3 senedir gitmiyorum fuarlara, fakat şöyle düşünürsek eğer o fuar alanına bir çok müslüman ülkeden gelenlerde oluyor farklı farklı fuarlar için. Tek ziyaretcisi biz Türkler olsak namaz kılan insanalra yobaz gözüyle baktığımız için laiklik adı altında mescit olamayabilirdi![]()
Biz AdanMt olarak On kişilik bir ekiple geliyoruz 27 ve 28 şubatta ist. olacağız. Uçakla cumartesi sabahı gelip, Pazar akşamı geri göneceğiz inşallah.
Sabah kaç gibi hava alanında olacaksınız.?
Sabah kaç gibi hava alanında olacaksınız.?
Eyvallah bu iyi oldu. Geniş geniş gider, gezeriz....:cat:
Hanedan12 kardeş aman dikkat, Eyong kardeşte tüfek var...![]()
Nasip olursa 27/02/2010 Adanadan 08:05 de uçağımız uçuşa gececek.
sabiha gökcenmı atatürk mü ?
sabiha gökcen de olacağız inşallah.
bende gelicem ama istanbulu bilmiyorum..beni esenler otogardan fuar alanına goturebilecek bir arkadas var mı?
benım ucakta 8:00 da antepten kalkacak buyuk ihtimalle sabiha gökcende karşilaşacagız....