MotoPlus 2010 Motosiklet Fuarını Ziyaret Edecek Misiniz ?

MotoPlus 2010 Fuarını Ziyaret Edecek Misiniz ?

• Evet

Oy: 135 58.2%
  • Hayır

Oy: 28 12.1%
  • Belki

Oy: 27 11.6%
  • Ücretsiz davetiye bulursam evet

Oy: 42 18.1%

• Kullanılan toplam oy
    232
bence fuarın avantajı dehşetli indirimlerden çok bol çeşidi bi arada bulabilmek olacaktır. son gün peşinde fiyatı biraz daha kırıyolar diye biliyorum.

umuyorum indirim olur :) geçen sene mont almak istemiştim hem istediğim gibi bulamadım hemde fiyat olarak, sonra fenerbahçeden almıştım. Bu sene kask ve eldiven almam gerekiyor fuarı bekliyordum.

Ücretsiz bilet temini konusunda bir altyapı çalışması mıdır bu? :)

motosiklet dergileri bedava veriyor. hatta bazıları 2 davetiye veriyor. motorbike dergisi aldım 5tl ye içinden iki tane çıktı. bir tane beklerken iki tane çıkması da çok keyifli oluyor yahu. artçım için ayrı bir dergi almama gerek kalmadı tabi. :mrgreen:

kapıda oluyor yada baskalarında fazla olursa istenilenebilinir gecen senekinde 8 tane fazla biletim vardi dagıttım kapıda:)

Ben bir şey öğrenmek istiyorum. Malum içeri girince 3-5 saat kalabilirim. Kış sebebiyle namaz araları da kısa. Acaba fuar alanında ufak bir mesdid var mıdır? Mescid yoksa gir-çık yapmak, camii aramak veya ona göre giriş-çıkış saatimi ayarlamak istiyorum.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
siyahatmaca ben fuarda namaz kıldığımı hatırlıyorum ama hangi fuardı onu hatırlamıyorum :)

Zira 2-3 senedir gitmiyorum fuarlara, fakat şöyle düşünürsek eğer o fuar alanına bir çok müslüman ülkeden gelenlerde oluyor farklı farklı fuarlar için. Tek ziyaretcisi biz Türkler olsak namaz kılan insanalra yobaz gözüyle baktığımız için laiklik adı altında mescit olamayabilirdi :p

Kesin vardır yani :cat:

Ben bir şey öğrenmek istiyorum. Malum içeri girince 3-5 saat kalabilirim. Kış sebebiyle namaz araları da kısa. Acaba fuar alanında ufak bir mesdid var mıdır? Mescid yoksa gir-çık yapmak, camii aramak veya ona göre giriş-çıkış saatimi ayarlamak istiyorum.

evet mescit var. diye hatırlıyorum.

Zira 2-3 senedir gitmiyorum fuarlara, fakat şöyle düşünürsek eğer o fuar alanına bir çok müslüman ülkeden gelenlerde oluyor farklı farklı fuarlar için. Tek ziyaretcisi biz Türkler olsak namaz kılan insanalra yobaz gözüyle baktığımız için laiklik adı altında mescit olamayabilirdi :p

Bu fikrinize katılmıyorum .... :wiinkk:

Son düzenleme:
Eyvallah bu iyi oldu. Geniş geniş gider, gezeriz....:cat:

Hanedan12 kardeş aman dikkat, Eyong kardeşte tüfek var... :p

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
bildiğim kadarı ile ümmet abide ücretsiz davetiye var onunla irtibata geçiniz...

Biz AdanMt olarak On kişilik bir ekiple geliyoruz 27 ve 28 şubatta ist. olacağız. Uçakla cumartesi sabahı gelip, Pazar akşamı geri göneceğiz inşallah.

bende gelicem ama istanbulu bilmiyorum..beni esenler otogardan fuar alanına goturebilecek bir arkadas var mı?

bende gelicem ama istanbulu bilmiyorum..beni esenler otogardan fuar alanına goturebilecek bir arkadas var mı?

hangi gün geleceksin, işim olmazsa ben yardımcı olabilirim
birde otogardan metroya bindiğin zaman zaten fuar alanından geciyor orda kime sorsan sana gosterirle ama dediğim gibi işim olmaz sa ben sana yardımcı olmaya çalışırım:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar