MotoPlus 2010 Motosiklet Fuarını Ziyaret Edecek Misiniz ?

MotoPlus 2010 Fuarını Ziyaret Edecek Misiniz ?

• Evet

Oy: 135 58.2%
  • Hayır

Oy: 28 12.1%
  • Belki

Oy: 27 11.6%
  • Ücretsiz davetiye bulursam evet

Oy: 42 18.1%

• Kullanılan toplam oy
    232
26 Şubatta kısmetse sabahtan akşama kadar oradayım.. 26 Şubatta MT ailesinden gelenlerle görüşmek isterim..

Kesinlikle katılacağım. Hatta bir terslik olmazsa Kocaeli'den 4-5 motor ve 2 araba birlikte gideceğiz. Grup sürüş seven varsa irtibata geçebilir. ;)

biz kahraman maraş mt olarak 8 kişi ile katılacağız hayırlısı ile cumartesi pazar ordayız

ben mardinden gelmeyi düşünüyorum.bilet ücretleri hakkında bişey bilen var mı?

mt den bır cok arkadaşımız orda olacak anlaşılan içerde dolaşırken bır bırımızın yanın dan gecıp tanışamazsak yazık olur düşüncesındeyım içerdede gurup halınde dolaşamayacağımızdan keşke mt ının standı orda olsa bılmem varmı belkide vardır :)orda hep beraber olsak tanışmış oluruz değilmi arkadaşlar

Evet benim de uzun zamandır değişik birşeyler yapmaya ihtiyacım var, ücretsiz bilet bulursam neden olmasın :)

pazar günü hariç diğer günleri orda geçirmeyi düşünüyorum :mrgreen: bilet fiyatlarından haberi olan varmı ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçen sene bilet 10Tl'ydı. Birkaç motor dergisinin de bilet promosyonu oluyor.Kapıda biraz beklemek de çare olabilir,bilet uzatabiliyorlar.

mt den bır cok arkadaşımız orda olacak anlaşılan içerde dolaşırken bır bırımızın yanın dan gecıp tanışamazsak yazık olur düşüncesındeyım içerdede gurup halınde dolaşamayacağımızdan keşke mt ının standı orda olsa bılmem varmı belkide vardır :)orda hep beraber olsak tanışmış oluruz değilmi arkadaşlar

benim aklima bi fikir geldi herkez yakasına kırmızı karanfil taksın:)anlarız birbirimizin mtden oldugunu:queen::queen:

Evet katılacağım, kask ve eldiven almam gerekiyor. Sizce fuarın son günü fiyatlar düşermi, yoksa ilk günde aynı mı olur??

Evet katılacağım, kask ve eldiven almam gerekiyor. Sizce fuarın son günü fiyatlar düşermi, yoksa ilk günde aynı mı olur??

bence fuarın avantajı dehşetli indirimlerden çok bol çeşidi bi arada bulabilmek olacaktır. son gün peşinde fiyatı biraz daha kırıyolar diye biliyorum.

fuar girişinde verenler var biletleri ben geçen sene öyle girmiştim mutlaka bulunur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar