wala bende senin gibi düşünüyorum tam koruma + cezası olmayan motor (bide yanlış yere park etmemek
)
az önce kuba motor yetkili servisine gittim parça sıkıntısı varmı bu motor hakkında diye sordum saolsun adam her parçayı tek tek gösterdi isteyen gelsin iskenderuna temin etsin parçalarını![]()
grenaj varmı yokmu bilmiyorum ama ön arka far ayna sinyal v.s. vardı
belki vardır grenajı sorarım istersen
yardım edebileceğim her konu itina ile yardım edilir![]()
Osmaniyeli . Abi nasılsın keyifler nasıl iyisindir inşallahhala sağlam fakat bazen beni deli ediyor.
iyice azaldı f5 ler. şöyle 2500 liran varsa başka moto al yoksa 1000 liraya f5 alabilirsin
naber bu arada
Kujumax Sen hayla alamadın mı motorunuTekrardan Herkese Merhaba uzun Zaman Oldu Giremiyorum.
Bi Ben Alamadım F5 Ahh Ahh Ögrenci Olmak Ne ZoR Ya Sezonda Para Biriktircem Alcam Zaten Bu Sene Okulda Bitiyo.
Ne oldu Osmaniyeli abi senin motor 3-4 Ay Önce Cok Saglamdı?
Cakalaz nasil Gidio Motor Hayatın Senin Muhabetlerini Özledim
Selamlar Uzun zamandır takip edemedim motor alınca unuttum gibi bir şey olduEylülde aldığım skyjetimi 2 gün önce sattım
![]()
Kaza , Sorun, Her şey buldu beni ama Gayet iyi dayandı motor . Çin min ama hakkını verdi diye düşünüyorum..
Paramı hazırladım bu hafta Güzel Bir Yamaha ybr 125 alıp Eski Hayalimi gerçekleştiriyorum allah nasip kısmet ederse![]()
Skyjet alıcak arkadaşlara önerim kötülemek değildir. Kullanan biri olarak yorumum bunlardır.
1. Gençler için Kendim gibi Hava atmak istiyorsanız ideall bir motor. Bunun fiyatı kaç 10.000 tl mi 5.000 tl mi Falan gibi sorular yöneldi son 4 5 ay içinde :queen: Bilen 100 kişiyse bilmeyen 1000 kişi
2.Hız motoru değildir. İlk aldıgımda 130 yapıyordum.110 Son verdiğim Hali.
3. Kaliteli değildir.Her an masraf çıkartabilir.Ama yağına bile bakmadan 1 2 ay bindim.Yermisin Yemezmisin Hesabı.
4. 2000 tl civarı paranız varsa 0 skyjet almak yerine 0 dan kastım 2.750 ye 2007 model 0 skyjetler 2010 2009 vs modellerini bilmiyorum takip etmedim.Almak yerine güzel bir yamaha ybr 125 den şaşmayın derim
Kullanan biri olarak yorumlarım bunlardır.
Osmaniyeli . Abi nasılsın keyifler nasıl iyisindir inşallah
Kujumax Sen hayla alamadın mı motorunuale: Nasip kısmet. Senin gibi Bi gençe önermem Beklentilerini hiç karşılamıcak
![]()
sağolasın abi nasıl olalımiyilik Recai sen nasılsın. şimdiden hayırlı olsun ybr. aldığında buraya yaz aradaki gördüğün farkları.
ybr de göreceğin artılar; satarken 1 haftada satarsın, titreme olayı sinek vızıltısı gibi hoşuna gider yakıtı da yüz de 10-20 az yakar.
beğenmeyeceğin yerler. arka fren tutmuyor gibi gelir f5 e göre. gidon yere hiç sağlam basmaz gibi gelir f5 e göre. bir de f5 in hızı gerçekten 130-140 hatta 150 gördü . 130 dersek sen ybr de yavaşlık hissedeceksin.
eğer yazdıklarımı hissedersen buraya yaz. çünkü ybr almak yerine cbr 125 almak isteyenler için bir örnek teşkil eder.
bir de racing den inip ybr de ne işin alsana bir tane cbr 600 :cherry:
valla ben dişlilerle oynadım benden önceki sahibide rodajını güzel yapmış bugün 145 -6 arası oynadı ibre ama motordan indikten yarım saat sonra vucüdm kendine geldi![]()
arka dişlin kaç?
ibrendeki yanılma payı kaç km.?
ya isterse vucudum hiç kendine gelmesin o haz yeter![]()
arka 34 ön dişli 17 lige çevirdimibredeki yanılma payını bilemem ama 5 6 km yi geçmez heralde.vibrasyon konusunda makinanın üstünde iken hissetmiyorum gaza gelio titremeyi hissetmiyor insan ama inince biraz uyuşukluk oluyor.dişlileri vibrasyon azalsın diye değiştirdim hız amaçlı değildi ama pek fazla gideremedim
Ben bilgi vereyim sana Yedek parça sıkıntısı var antalyada eski sanayide bulunuyor demişti aldıgım kişi ama gidip bakmadım..hangi şehirde oturuyosun
yedek parça sıkıntısı çekiyormusun grenaj filan ?
Yapıyor abi benim arkadaşlarımda skyjet ybr cup runner her motor var..160Km yapan skyjetimiz var ama hız olsa nolur abi ölü bunlar ya130-140 Yapıyor ara sıra![]()
valla ben dişlilerle oynadım benden önceki sahibide rodajını güzel yapmış bugün 145 -6 arası oynadı ibre ama motordan indikten yarım saat sonra vucüdm kendine geldi![]()