Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:p abi ilk izlenimlerim olarak
1.Rahatlık gerçekten çok rahat bir motor . Skyjet varken, Küçük SS dir Kendisi Akrobasi hareketleri yapıyordum (Trafiğe kapalı alanda:cherry: )Bunda çok şükür öyle bir imkan yok Skyjet bu konuda Önde hadi sizin motorlarıda övelim:cherry:
2.Olarak Performans İyi durumda Hızlı kalkıyor Skyjet'e göre.İyide gidiyor .Kullanırken yormuyor.
3.Olarak Benzin konusu Skyjetten fazla yakıyor.Fark var arada:cat:
4.Olarak Yamaha kalitesi 0 Titreşim Var Sakın kızma abi :queen::queen::queen:
İlk gözlenimlerim bunlar.Başka şuan aklıma gelmiyor açıkcası.
Skyjetten sonra Baya bi hafif geldi motor Orasıda var..Ama bu motorlada tecrübemi 2 ye katlayıp Haziranın başında hyo 250 gtr Veya parama göre ninja almak istiyorum :cat:
Topiği 5 üye okuyor'du abi Onda bu recai ne yazıyor bukadar Meraktandır:queen:

ybr nin gidonu biraz daha az basıyor yere. ön amortisör yumuşak ve arka fren vasat

bak bugün tokatladım bir ybr:cherry:

ybr hafif kalıyor hissettin mi. ama tabi ybr nin güzel yanları da ağır basıyor sonuçta 2. eli bile 2000 den başlıyor

arka fren konusunda izlenimlerin nasıl. arka frenin pedalı boşluklu geliyor mu

Güzel Gidio Djlik YErel Radyo Cıkmıyoruz Daha Frekans Almadim Webden Yayin Yapioruz. :D Acemilik atlatana kadar böyle devam

ybr nin gidonu biraz daha az basıyor yere. ön amortisör yumuşak ve arka fren vasat

bak bugün tokatladım bir ybr:cherry:

ybr hafif kalıyor hissettin mi. ama tabi ybr nin güzel yanları da ağır basıyor sonuçta 2. eli bile 2000 den başlıyor

arka fren konusunda izlenimlerin nasıl. arka frenin pedalı boşluklu geliyor mu

Abi Çıkalım seninle yollara :cherry: Sürücüde önemli :cherry: Arka fren konusunda benim motorda şöyle bir durum var Çok hafif dokunsam bile teker kayıyor..Arka frenı kullanmıyorum Onu goturup Ayarına baktırıcağım çok sert..Hafif dokunmada 50 km üstünde giderken takla bile açabilirim.:rendeer:Ki 20 30 km sokakda giderken İlk Gezerken motorla Dokundum frenle arka tekeri ön tekerin yanında giderken buldum :cherry::cherry:

Abi Çıkalım seninle yollara :cherry: Sürücüde önemli :cherry: Arka fren konusunda benim motorda şöyle bir durum var Çok hafif dokunsam bile teker kayıyor..Arka frenı kullanmıyorum Onu goturup Ayarına baktırıcağım çok sert..Hafif dokunmada 50 km üstünde giderken takla bile açabilirim.:rendeer:Ki 20 30 km sokakda giderken İlk Gezerken motorla Dokundum frenle arka tekeri ön tekerin yanında giderken buldum :cherry::cherry:

antalya da çok uzak kalıyor diyecem f5 le düşeyim yollara. ya ben dayanamam ya f5:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------

Güzel Gidio Djlik YErel Radyo Cıkmıyoruz Daha Frekans Almadim Webden Yayin Yapioruz. :D Acemilik atlatana kadar böyle devam

radyo sunuccularından bir matrax ı dinlerdim. nnihatla sivrisinek , okan karacan. bir de hopdedik ayhan vardı. ha birde pınar tarlabaşı vardı. ulusal radyolarda hepsi iyi sunarlar.

hatta bunların taklitleri var yerel radyolarda gül gül ölürsün

matraxı hiç sevmem yalnız

dinleyince değişik fikirler edinirsin var mı saydıklarımdan dinlediğin

antalya da çok uzak kalıyor diyecem f5 le düşeyim yollara. ya ben dayanamam ya f5:mrgreen:

Yazın kısmet olursa ben gelirim abi. Aman sen bize lazımsın:queen: Sakın f5 ile uzun yola çıkayım deme :cherry: Haziranda SS ye tekrar geçiş yapacağım için 250 cc Bir ss ile uzun yol bence zevkli olur. Mutlaka bi yerlere giderim :rendeer: Bu arada abi geçen gün demiştin SSden inip ybr mi biniceksin sana cbr alalım diye Asında doru ama skyjetten sonrada cbr 125 kesmezdi beni.En az 250cc Ve sonra hayaBusa Neden olmasın :queen: matraxı hiç sevmem yalnız Demişsinde abi bu alem fm deki Matrax mı oysa bende dinliyorum geceleri

Not: Konuyu en üstte tutuyoruz diğer Motorcular kızmasın :p

Son düzenleme:
Yazın kısmet olursa ben gelirim abi. Aman sen bize lazımsın:queen: Sakın f5 ile uzun yola çıkayım deme :cherry: Haziranda SS ye tekrar geçiş yapacağım için 250 cc Bir ss ile uzun yol bence zevkli olur. Mutlaka bi yerlere giderim :rendeer: Bu arada abi geçen gün demiştin SSden inip ybr mi biniceksin sana cbr alalım diye Asında doru ama skyjetten sonrada cbr 125 kesmezdi beni.En az 250cc Ve sonra hayaBusa Neden olmasın :queen: matraxı hiç sevmem yalnız Demişsinde abi bu alem fm deki Matrax mı oysa bende dinliyorum geceleri

400 km den sonra oturamaz oluyorsun 1000 km de ayakta gidemem ki:cherry:

alem fm deki adi herif:queen:4-5 sene dir ara ara dinlerim. yayına 3-4 konuk alınca zaten konuklar ortalığı şenlendiriyor

400 km den sonra oturamaz oluyorsun 1000 km de ayakta gidemem ki:cherry:

alem fm deki adi herif:queen:4-5 sene dir ara ara dinlerim. yayına 3-4 konuk alınca zaten konuklar ortalığı şenlendiriyor

Zeki kayahan çoşkunu diyosun abi Pumacan ve dj çekiç diye Konukları oluyor arada :queen: Bu arada abi Yolun düşerse gel misafirimiz ol gezelim eğlenelim Antalyada Kızlarda çıtır yani :cherry:

geçmiş olsun ........ umarım kötü bi dürüm yoktur...

Allahtan ciddi bir şeyim yok :) Neden se hep osmaniyeli abi yle konustukdan sonra kaza yapıyorum bu 2. oluyor :queen:

örnek 2 3 ay öncesi osmaniyeli abi :queen:

Abi Valla nazar değdi dün sana yazdkdan sonra çıktım kaza yaptım..

bu ön kapaklar nekadar tutar on sinyallerın oldugu kapaklar sağ sol bilgisi olan varmı :s

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 ----------

2.el farketmez yan sanayi antalyada acaba nerden bulabılırım sımdı sanayye gıdıyorum tam adı ne acaba o kapakların

Allahtan ciddi bir şeyim yok :) Neden se hep osmaniyeli abi yle konustukdan sonra kaza yapıyorum bu 2. oluyor :queen:

örnek 2 3 ay öncesi osmaniyeli abi :queen:

gaza geliyorsun demekki. motordan çok şey umuyorsun:cherry: motorunu ve kendini bilerek sürmek en güzeli. ne motor alırsan al en başta lastiklerini yenile derim. lastik hayat kurtarır.

yandan araç çıkarsa kolay kolay kurtaramazsın zaten . ne yaptın peki adamı. almadın mı plakasını. adam ne dedi

gaza geliyorsun demekki. motordan çok şey umuyorsun:cherry: motorunu ve kendini bilerek sürmek en güzeli. ne motor alırsan al en başta lastiklerini yenile derim. lastik hayat kurtarır.

yandan araç çıkarsa kolay kolay kurtaramazsın zaten . ne yaptın peki adamı. almadın mı plakasını. adam ne dedi

Adam ilgilendi abi saolsun telefonunu falan aldım ilgilenicez bakalım:cat:

iyi. kask var mıydı kafanda. bacağını nereye vurdun dizn mi yaralı. ağrı kesici iç . geceleri rahat uyursun
Ls2 vardı abi kask kafamda.Bir anda Ön tekeri gördüm Frenlere asıldım.Motoru bırakmadım ustune yattım.Motorda ayağımın üstüne yattı herhalde.sol ayağım şiş şuan basamıyorum.Sağ noldu bilmiyorum ama heryeri kan :p
geçmiş olsun

sen halil abiyle konuştuktan sonra kaza yapıyorsun motorunu alsan vay haline :D
Evet Dorusun :) Bundan sonra konuştukdan en az 2 3 gün sonra motora binicem:queen:
asıl o zaman vay benim halime olur. adam bana ne biçim laf der :mrgreen:

:queen:

Ls2 vardı abi kask kafamda.Bir anda Ön tekeri gördüm Frenlere asıldım.Motoru bırakmadım ustune yattım.Motorda ayağımın üstüne yattı herhalde.sol ayağım şiş şuan basamıyorum.Sağ noldu bilmiyorum ama heryeri kan :p

Evet Dorusun :) Bundan sonra konuştukdan en az 2 3 gün sonra motora binicem:queen:

:queen:

Benim moto da sticker dua var. Çok şükür o duayı yapıştırdıktan sonra hiç hasar almadım. 1.5 senedir sorun yok. onun da etkisi oluyor tahminim. aklında olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar