Kaza yaptım..

Merhabalar öncelikle herkese selamlar..Yaklaşık bir saat önce bir kaza yaşadım..Eski motorumu satmıştım 1 hafta önce. Arkadaş üstüne almadı.Motorunda sorun varmış geri iade motoru aldım..Eve geliyordumki bir arabaya carptım ön tekerine..Yaklaşık 70km ile..Birden sokakdan önüme çıktı.Fren yaptım duramadım..10 dakika baygın kaldım soluğu hastanede aldım..Sağ bacagım yarıldı heryeri kan..Sol bacağım incildi allahtan basamıyorum tabiki:pale: Eski motorum olan skyjet f5 di..Geri getirirken motor ön grenaj dağıldı pert durumda :pale: allahtan yeni motorumla kaza yapmadım ..Neyse Şimdiden teşekkür ederim tanıyan arkadaşlara bilgilendirmek istedim.Şuan iyiyim allah korudu:cat: Siz nekadar dikkat etsenizde karşı taraf önemli

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun :\

Motosikleti
750x
Çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun...

hepinize teşekkürler allah kaza beladan korusun sanırım bi süre motora binemicem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Büyük geçmiş olsun :rendeer:

çok geçmiş olsun birader, sen kurtulmuşsun ya canın sağolsun artık, eski motor yeni motor boşver ...

çok geçmiş olsun birader, sen kurtulmuşsun ya canın sağolsun artık, eski motor yeni motor boşver ...

:) Çok teşekkür ederim. Motorunda değilim. Ama hiç koymadı bana Eski olduğu için..Binmez olaydım Fren yaptım duramadım..Ybr Olsaydı durmuştum böyle bir şey başıma gelmemişti :pale: Allah Korudu. Herkese teşekkürler dikkatli olalım hepimiz:cat:

Mubarek geçmiş olsun. 70 km az bi hız değil, kazayı yine de ucuz atlatmışsın. Şimdi evde misin?

gaçmiş olsun .sokak aralarında ve havşaklardan geçerken çok dikkatli olmalı.vatandş arabaya biniyor ama şöförlük tecrübesi yok malesef.

çok geçmiş olsun ama araba sokaktan çıktı dediğine göre şehir içinde gidiyomuşsun, 70 ile. gerçi her şehir içi yol bir değil, bizde sınırı geçiyoruz bazen ama daha dikkatli olmamız lazım yinede.
geçmiş olsun tekrar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar